Digiturk imzayı attı, izleyiciyi sürprizler bekliyor!

Digiturk, Disney stüdyoları ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk imzayı attı, izleyiciyi sürprizler bekliyor!

Digiturk, Disney stüdyoları ile Nisan ayında gerçekleştirdiği anlaşma çerçevesinde Disney filmlerinin resmi medya sponsoru oldu. Bu anlaşma kapsamında Disney filmlerini ilk Digiturk üyeleri izleyecek.



Çizgi roman ve sinemaseverlerin beklediği filmler arasında yer alan 'Kaptan Amerika' serisinin ikincisi; Marvel'ın 'Kaptan Amerika: Kış Askeri' filminin ön gösterimi geçtiğimiz haftalarda, Digiturk üyeleri tarafından izlenmişti. 



Mayıs 2015 yılına kadar devam edecek anlaşma çerçevesinde Digiturk'ün bu yıl içerisinde sinemaseverlerle buluşturacağı filmler arasında, 30 Mayıs'ta vizyona girecek olan 'Disney'den Malefiz', 13 Haziran'da vizyona girecek olan 'Muppets Aranıyor'  ve 1 Ağustos'ta izleyiciyle buluşacak olan Marvel'ın 'Galaksinin Koruyucuları' yer alıyor. 'Tomorrowland', 'Cinderella', 'Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar', 'Big Hero 6' ve 'The Avengers: Age Of Ultron' ise 2015 yılında gösterime girecek diğer filmler arasında yer alıyor. 



Digiturk üyesi olan sinemaseverler, film vizyona girmeden ön gösterimini seyretme imkanı bulurken; film için bir bilet alan 'Digiturk Film Paketi' üyelerine ikinci bilet de Digiturk'ün hediyesi olacak. Her film için farklı sürprizlerin olacağı işbirliği kapsamında üyeler seslendirme stüdyolarına gidebilecek, Londra ve Avrupa galalarına katılabilecek ve çeşitli hediyelerin sahibi olabilecekler. Digiturk Film Paketi üyelerinin yanı sıra çocuk filmlerine özel 'Digiturk Çocuk Paketi' üyeleri de fırsattan yararlanabilecek. 


Etiketler digiturk disney imza
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin