Devran Çağlar: Ben ölmedim!

Ölüm iddiaları sosyal medyaya damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Devran Çağlar: Ben ölmedim!

Bir dönemin popüler şarkıcılarından Devran Çağlar'ın öldüğü yönünde çıkan iddialar sosyal medyaya damga vurdu.



Sosyal medyada sık sık vefat haberleri vermesiyle tanınan şarkıcı Onur Akay'ın twitter hesabından atılan bir 'Devran Çağlar hayatını kaybetti' mesajı paylaşıldı. Ancak Onur Akay, kendisinin böyle bir haber paylaşmadığını, twitter hesabının hacklendiğini söyledi.



Şarkıcı Onur Akay'ın twitter hesabından paylaşılan 'Devran Çağlar hayatını kaybetti' mesajı ortalığı karıştırdı... hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Devran Çağlar "Ben ölmedim, büyük bir yanlışlık olmuş. Telefonlara cevap vermekten bıktım. Ailem büyük panik yaşadı" dedi. Onur Akay ise twitter hesabının hacklendiğini söyledi.



Devran Çağlar ise "Ben ölmedim, büyük bir yanlışlık olmuş.  Telefonlara cevap vermekten bıktım. Ailem büyük panik yaşadı" dedi.



Onur Akay'ın twitter hesabından "Devran Çağlar yaşadığı Almanya'da kalp krizi geçirdi ve kaldırıldığı hastanede vefat etti. Nur içinde yatsın..." mesajı paylaşılmıştı.



Devran Çağlar kimdir?



1 Ocak 1963 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Devran Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol almıştır. Rol aldığı sinema filmleri; Acılar İçinde, İtirazım Var ve Bir Kadın Yüzünden.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin