Deniz Seki'ye gazeteci ziyareti! Esin Övet cezaevine nasıl girdi?

Habertürk Magazin yazarı, şarkıcıya yaptığı ziyaretten detayları Medyatava'ya anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Seki'ye gazeteci ziyareti! Esin Övet cezaevine nasıl girdi?

Habetürk Magazin yazarı Esin Övet, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan Bakırköy Kadın Cezaevi'nde yatan Deniz Seki'yi ziyaret etti.



Seki, tutukluluk günlerini Övet'e anlattı. 



Cezaevi ziyaretinden detayları Medyatava'ya anlatan Övet, Seki'nin kendisiyle görüşme talebini kabul etmesinin ardından Savcılık'a dilekçe yazdığını bu sayede Seki ile görüştüğünü kaydetti. 



Övet, Seki ile görüşme aşamasında zorluklar yaşamadığını ancak, elinde kayıt cihazı ve kağıt kalem olmadığı için zorluklar yaşadığını; buna rağmen röportajı en iyi şekilde yansıtmaya çalıştığını kaydetti.



İşte, Seki'nin Övet'e yaptığı açıklamalar:



'Her gün ruj sürüyorum'



Burada her gün makyajımı yapıp ruj sürüyorum. Koğuştaki kadınlara da rujlarını mutlaka sürmeleri gerektiğini söylüyorum. Bırakmıyoruz kendimizi.



'Sadece annemi arıyorum'



Haftada bir gün telefon iznim var. Onu da annemi arayarak kullanıyorum. İlk dakikalarımız karşılıklı ağlayarak geçiyor. Sonra hal hatır soruyoruz.



'Burada herkes eşit'



Burada kimse sanatçı Deniz Seki’yi tanımaz. Cezaevinin kapısından girdin mi her şey biter. Herkes eşit. Kimsenin bir ayrıcalığı yok.



'Normal yargılama olmalı'



Herkes suçsuzluğumun farkında ama davayı kapatıyorlar. Normal bir yargılama istiyorum. Buradan çıkmam lazım, yoksa ben burada çürürüm.



'Kitabım çıkacak'



Kitap yazmaya başladım. İkinci defa cezaevine dönmemin bir nedeni var bence. İlkinde şarkılar çıktı, şimdi de kitap çıkacak. Kendimi yazıyorum.



Röportajın tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin