Deniz Seki'nin icra borçlarını kim ödedi?

Ünlü şarkıcının yüzünü güldüren bir gelişme yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Seki'nin icra borçlarını kim ödedi?

2014 Kasım ayından beri Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi’nde yatan Deniz Seki, 5 Haziran Pazartesi günü, yani tam 5 gün sonra özgürlüğüne kavuşuyor. Kesinleşen cezasının toplam 3,5 yılını hapiste geçiren şarkıcı, sevdiklerine kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Deniz Seki’nin tahliye öncesi sevindirici bir haber aldığı ortaya çıktı.



Geçen hafta Deniz Seki’nin cezaevi çıkışı peş peşe icra borçlarıyla karşı karşıya kalacağı gündeme gelmişti. 30 Mayıs 2014’te evinden çıkan ve 30 aydır tutuklu olan sanatçının mahkeme kayıtlarına göre 2007 model kapalı kasa bir aracının üzerinde bile 4 ayrı haciz bulunuyordu.



Bu icralardan 1.’si Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Beşiktaş Vergi Dairesi adına koyduğu haciz, ikincisi  Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Dairesi’nin haczi, 3.’sü 35. İcra Dairesi’nin haczi ve 4.'sü ise eski oturduğu lüks sitedeki evin 7 bin 500 TL’lik aidat borcunu ödemediği için 22. İcra Dairesi’nin koyduğu hacizdi.



Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın’ın bu özel haberi büyük dikkat çekti ve Deniz Seki’nin kardeşleri hemen olaya el koydu. Dün itibariyle sanatçının kendisi gibi şarkıcı olan kardeşi Serkan Seki’nin icra borçlarını kapattığı öğrenildi.


Etiketler deniz seki icra
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin