Deneyimli reklamcı yeni ajansında işe başladı

desiBel Ajans'ın ekibine yeni bir isim katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Deneyimli reklamcı yeni ajansında işe başladı

Bir süre önce Cohn&Wolfe İstanbul'un Genel Müdürü Etel Aelyon'u PR'dan sorumlu Genel Müdür olarak transfer eden desiBel Ajans, reklam departmanını da güçlendiriyor. 



Reklam ve tasarım dünyasının 16 yıllık deneyimli ismi Metin Arayo, desiBel Ajans Reklam Genel Koordinatörü olarak çalışmaya başladı. 



Deneyimli reklamcı yeni ajansında işe başladıProfesyonel hayatında son olarak M.A.R.K.A. Ajans'ta Sanat Yönetmeni olarak çalışan Metin Arayo, 16 yıllık meslek hayatında bugüne kadar çok sayıda yaratıcı çalışmaya  imza attı. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan Arayo'nun geliştirdiği ve tasarladığı web siteleri ve mobil uygulamalar dışında, Loreal, Vichy, Turkpetrol, Turkcell, Özdilek, Fructis, Superonline, E-kolay, Vestel, Yataş, Porsche, Audi, Siemens, Net Mimarlık, Alpet, Harvey Nichols, Atlas Jet, Kızılay, Aromel, Derimod gibi pek çok marka için yaptığı reklam ve kampanya çalışmaları bulunuyor. Arayo, ileri derecede İngilizce ve orta düzeyde İspanyolca biliyor.  

 

2013 yılı başında Mustafa Kutlay, Gökay Çako, Burak Korucu ve Atıl Ünal tarafından kurulan desiBel Ajans, etkinlik, reklam ve PR'dan oluşan '360 derece' yaklaşımı ve 60'a yakın çalışanı ile kısa sürede Türkiye'de adından söz ettirdi. Etkinlik ve reklam alanında 100'ü aşkın markaya çözüm sunan desiBel Ajans, halen Amway, Besd-Bir, Bilgili Holding, Boğaziçi Üniversitesi, Coca-Cola, Digiturk, Ferrero, Huawei, Imperial Tobacco, ING Bank, Microsoft, n11.com, Pegasus, Riot Games, Servier, Teknosa, The Boston Consulting Group, Tiryaki, Türk Telekom ve Varyap'ın da kurumsal iletişim ajansı olarak çalışıyor. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin