Deneyimli iletişimci, PR ajansına genel müdür oldu

22 yılı aşkın süredir iletişim sektöründe görev alan isim, yeni işine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Deneyimli iletişimci, PR ajansına genel müdür oldu

Cohn&Wolfe İstanbul, büyüme stratejisi doğrultusunda Gaye Sınmaz Kökten’in 1 Temmuz itibarıyla genel müdür olarak göreve başladığını duyurdu.



Gaye Sınmaz Kökten edindiği başta teknoloji olmak üzere, gıda, finans, otomotiv, kozmetik, tekstil, kişisel bakım ve hızlı tüketim markaları ile tecrübelerinin ardından, yaklaşık 8 yıl Intel Türkiye Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nü yaptı. 22 yılı aşkın süredir iletişim sektöründe çeşitli pozisyonlarda görev alan ve 2013 yılında Excel İletişim Yönetimi’nde Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak ajans hayatına dönen Sınmaz, kariyerini Cohn&Wolfe İstanbul’da sürdürecek.



C&W ekibi güçlenmeye devam ediyor



Gaye Sınmaz Kökten’in katılımıyla daha da güçlendiklerini belirten Cohn&Wolfe CEO’su Şebnem Çamaş Üner, “2001 yılından beri iletişim sektöründe 100’den fazla saygın markaya hizmet vermiş olan, WPP Grup’un PR şirketlerinden Cohn&Wolfe İstanbul olarak, sektörün en tecrübeli yöneticilerinden birini bünyemize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gaye’nin hem tecrübesi hem de enerjisiyle bize yeni ufuklar açacağına eminiz” dedi.



1 Temmuz 2015 itibarıyla resmi olarak işbaşı yapan Sınmaz, yeni göreviyle ilgili şunları söyledi:

“Sektörde uzun süredir başarılarıyla yer edinmiş, enerjik ve güçlü bir ekiple çalışacak olmak heyecan verici. PR’ın sadece medya çıktısı ile sınırlanmadığı yeni iletişim dünyasında stratejik ve yaratıcı olmak önemli. Fikirlerin yeni iletişim araçları ile buluştuğu ve başarılı uygulamalar ile fark yarattığı bir vizyon doğrultusunda, sektörde gelişerek ilerlemeyi hedefliyoruz.” 





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin