Deneyimli gazeteci yapım şirketine medya direktörü oldu

Endemol Shine Türkiye'de yeni görevlendirme.

Google Haberlere Abone ol
Deneyimli gazeteci yapım şirketine medya direktörü oldu

Gazeteci ve televizyon programcısı İpek Durkal, dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Group Türkiye’nin Medya ve Kurumsal İlişkiler Direktörü olarak göreve başladı.



30’u aşkın ülkede kataloğundaki 600’den fazla dizi, program, dijital ve dijital oyun alanında dünya çapında hasılat rekoruna sahip içeriklerin yaratım, dağıtım ve operasyonlarını yöneten Endemol Shine Group’un Türkiye ayağında ‘Eyvah Düşüyorum’ ‘Benzemez Kimse Sana’, Star Akademi, ‘Fear Factor’, ‘Var mısın Yok musun’ gibi popüler programların yanı sıra ‘Paramparça’, ‘Serçe Sarayı’ ve ‘Sevdam Alabora gibi diziler yer alıyor. 



İpek Durkal kimdir? 



Gazeteciliğe Milliyet’te başladı. 20 yıllık meslek hayatı boyunca Star, Sabah, Takvim, atv haber, Hürriyet gibi çeşitli kurumlarda, muhabir, editör, yönetici ve yazar sıfatlarıyla çalıştı. Show Radyo ve Best Fm’de program hazırlayıp sundu. 



Çeşitli haftalık ve aylık dergilerde muhabir, editör ve yazı işleri müdürü olarak yer aldı. 



Star TV’de ‘Duymayan Kalmasın’, Türkmax’ta ‘Her Şey Tadında’ Show TV’de ‘Yeni Bir Gün’ ve Fox TV’de ‘Nilgün Belgün ile Yeni Bir Gün’ programlarının sunuculuğunu ve yorumculuğunu üstlendi. İpek Durkal pazar günleri Milliyet Cadde’de ‘Ortaya Karışık’ adlı köşesinde güncel konular hakkındaki yazılarını sürdürmekte.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin