Deneyimli gazeteci attığı 'tweet' yüzünden gözaltına alındı!

Gazeteci Sedef Kabaş, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuyla ilgili attığı tweet yüzünden gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Deneyimli gazeteci attığı 'tweet' yüzünden gözaltına alındı!

Gazeteci-Televizyon Spikeri Sedef Kabaş'ın evinde, attığı bir yolsuzluk tweet'i yüzünden arama yapıldı.



Yazdığı “17 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı veren hakimin ismini unutmayın” tweeti nedeniyle bugün gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş, gözaltındayken Radikal'den İsmail Saymaz'a konuştu. 



Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Kabaş, “terörle mücadelede görev almış şahısları hedef göstermek” iddiasıyla evinde arama yapıldığını ve gözaltına alındığını söyledi. Evde genel bir arama yapıldığı, ipad’ine, bilgisayarına ve cep telefonuna el konduğunu ifade eden Kabaş, “Hukuka inanıyorum. Hâlâ hukuka inanan insanların olduğunu düşünüyorum” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın...



Sedef Kabaş kimdir?



1970 yılında Londra'da doğan Sedef Kabaş, 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun oldu. Fulbright bursu ile okuduğu Boston Üniversitesi'nde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans yaptı. Atlanta CNN International'da çalışan ilk Türk gazetecidir. NTV, ATV, TV 8, SKY Türk gibi çeşitli tv kanallarında programlar hazırlamış olup en son TRT 2'de Medya Medya isimli programı hazırlayıp, sundu.Şu an üst düzey yöneticilere iletişim koçluğu yapmakta, şirketlere iletişim ve medya alanında eğitimler vermektedir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin