Deneyimli ekonomi habercisi o kanalla el sıkıştı!

3N Medya, deneyimli bir ismi daha bünyesine kattı...

Google Haberlere Abone ol
Deneyimli ekonomi habercisi o kanalla el sıkıştı!

Genel yayın yönetmeni Alican Değer, ekonomi servisi için CNBC-e ve CNBC kanallarında yaptığı ekonomi haberleriyle kariyerine habercilik alanında yön çizen Nazlı Bolak ile anlaştı.



Bolak, yeni haber kanalında ekonomi editörü olarak görev alacak. Piyasanın nabzını yakından takip edecek ve sokaktaki ekonomiyi ekranlara taşıyacak.



İş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya’nın yeni haber kanalı için yoğun mesai harcanıyor. Yeni kanalın, ismi ve logosu için profesyonel bir ekibin büyük bir titizlikle çalıştığı ve yakın zamanda çalışmalarını sonlandıracağı da gelen bilgiler arasında.



Deneyimli ekonomi habercisi o kanalla el sıkıştı!



NAZLI BOLAK KİMDİR?



Nazlı Bolak, Amerika’nın Lowa eyaletindeki Scattergood Friends School Lisesi’nden mezun olduktan sonra yine Lowa’da yer alan Coe College Üniversitesi’nin psikoloji bölümünden mezun oldu.



Üniversite eğitiminin ardından Türkiye’ye dönen Bolak, CNBC-e kanalında ekonomi muhabirliği yaptı. Uluslararası yayın yapan CNBC’de Türkiye’nin haftalık özetini anlatan ‘Business Turkey’ programının sunuculuğunu yaptı.



Bir dönem, IMG-Doğuş Medya Projeler Yöneticisi olarak görev yapan Bolak, İnönü Stadı’nın yenilenme aşamasında iletişim bürosunda çalıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin