Demirören Medya’da üst düzey atama!

Demirören Medya Holding Reklam Grup Başkanı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Demirören Medya’da üst düzey atama!

Demirören Medya Grubu'nda MedyaNet Genel Müdürü olarak görev yapan Rima Erdemir, Demirören Medya Holding Reklam Grup Başkanı oldu.



Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Türkiye’de reklam sektörünün önemli isimlerinden Rima Erdemir'e yeni görevinde başarılar diledi. Demirören Medya Holding Reklam Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak atanan Erdemir, Hürriyet, Milliyet, Vatan, Posta, Fanatik, Euro D, TV ve Radyo şirketleri ile dijital iştiraklerinin reklam satışından ve MedyaNet şirketinin tüm çalışmalarından sorumlu olacak.



1970 yılında İstanbul’da doğan Rima Erdemir, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Çalışma hayatına üniversite yıllarında başlayan Erdemir, reklam sektörünün hem ajans hem de mecra tarafında çeşitli görevlerde bulundu. 2001 yılında Milliyet gazetesine geçti ve 3 Mart 2008 tarihine kadar Reklam Grup Direktörlüğü de dahil olmak üzere çeşitli yönetim kademelerinde çalıştı. Rima Erdemir 10 yıl Türkiye’nin önde gelen dijital reklam platformu MedyaNet’in Genel Müdür’ü olarak görev yaptı. IAB Türkiye Yönetim Kurulunda da bulunan Rima Erdemir, Türkiye’de dijital reklamcılığının büyümesi ve gelişmesi için sektörde aktif rol oynadı.



Demirören Medya’da üst düzey atama!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin