Demirören Medya Grubu'nda üst düzey atamalar!

Demirören Medya Grubu’nda bugün birçok üst düzey atama gerçekleşti. Peki kim, hangi göreve getirildi?

Google Haberlere Abone ol
Demirören Medya Grubu'nda üst düzey atamalar!

Türk medyasının en güçlü grubu haline gelen Demirören Medya Grubu'nun üst düzey yönetiminde önemli atamalar yapıldı.



Halen milliyet.com.tr Yayın Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Ayşegül Dönmez, tüm dijital markalardan sorumlu olacak şekilde, Dijital Medya Direktörlüğü Haber İçerikleri Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi.



Halen milliyet.com.tr Life Style Yayın Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Papatya Somer, tüm dijital markalardan sorumlu olacak şekilde, Dijital Medya Direktörlüğü Life Style İçerikler Genel Yayın Yönetmenliğine atandı.



hurriyet.com.tr Yayın Koordinatörü pozisyonlarına, yine hurriyet.com.tr dijital yayın ekibinde görev yapmakta olan Kazım Ataer ve Anıl Demir atandı.



Halen Hürriyet Sosyal Medya Müdürü olarak görev yapmakta olan Cemal İve, tüm dijital markalardan sorumlu olacak şekilde, Dijital Medya Direktörlüğü Sosyal Mecralar Koordinatörü pozisyona getirildi.



Halen hurriyet.com.tr SEO Takım Lideri olarak görev yapmakta olan Cem Koncu, tüm dijital markalardan sorumlu olacak şekilde, Dijital Medya Direktörlüğü SEO İçerikler Koordinatörlüğü’ne atandı.



Milliyet.com.tr Life Style İçerikler Koordinatörlüğüne Gizem Aydoğan, hurriyet.com.tr  Life Style İçerikler Koordinatörlüğüne ise Pelin Kurt getirildi.



Dijital fonksiyonlarla ilgili trafik işbirlikleri, haber/fotoğraf ajans abonelikleri, ürün geliştirme ve iş geliştirme fonksiyonları, yapılanmakta olan Teknoloji departmanına bağlı Ürün ekibine; reklam ve marka işbirlikleri ise Reklam departmanına devredildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin