Demet Şener ile öteki kadın davası açtığı Edvina Sponza’nın merak uyandıran piştisi

Demet Şener’den peş peşe gelen mimozalı paylaşımlar kafaları karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Demet Şener ile öteki kadın davası açtığı Edvina Sponza’nın merak uyandıran piştisi

Şener, geçen ocak ayında 12 yıllık eşi İbrahim Kutluay’la boşanmış ve bu ayrılığın nedeni olarak da eşinin cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Edwina Sponza’yla yaşadığı yasak aşk iddiasını göstermişti.



Sponza’ya 500 bin TL’lik manevi tazminat davası da açan Şener, geçen cuma gününden beri peş peşe 3 kez mimoza çiçekleriyle paylaşım yaptı.



Demet Şener ile öteki kadın davası açtığı Edvina Sponza’nın merak uyandıran piştisi



Önce eve giderken kendisini mutlu etmek için bir buket mimoza çiçeği aldığını yazan Şener, daha sonra vazoya yerleştirdiği çiçeklerin fotoğrafını insta story’den paylaştı. Ardından da Şener, dün aynı mimozaların görüntüsü “Mutlu pazarlar” notuyla sayfasından bir kez daha paylaştı.



Demet Şener ile öteki kadın davası açtığı Edvina Sponza’nın merak uyandıran piştisi - Resim : 2



Buraya kadar her şey normal gibi görünse de yaşanan bu durum, Şener’in mahkemelik olduğu Edwina Sponza’nın “Mimozalar & Lor Peyniri” adlı bir yemek kitabının bulunduğunu ve en sevdiği çiçeklerin de mimoza olduğunu bilenleri şaşırttı.



Demet Şener ile öteki kadın davası açtığı Edvina Sponza’nın merak uyandıran piştisi - Resim : 3



Üstelik Edwina Sponza yemek kitabının tanıtımında bile oturduğu masayı en sevdiği çiçeklerle süslemişti. İşte bu yüzden Demet Şener’in son günlerde peş peşe yaptığı mimozalı paylaşımlarının “tamamen tesadüf mü yoksa gönderme mi?” olduğu konusu merak uyandırdı.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin