'Demet çalışsaydı bile o kadar kazanamazdı'

Hürriyet Magazin Konseyi, Demet Şener ve İbrahim Kuluay'ın boşanma sürecini yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
'Demet çalışsaydı bile o kadar kazanamazdı'

Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik, Melike Karakartal ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, bu haftanın en çok konuşulan Demet Şener ve İbrahim Kuluay'ın boşanma sürecini yorumladı.



'Demet çalışsaydı bile o kadar kazanamazdı'



Demet Şener’in boşanma davasında talep ettiği tazminat miktarını İbrahim Kutluay fazla buldu. Demet Şener, “Çalışsaydım o miktarın daha fazlasını kazanırdım” dedi. Ayrıca “Ona 16 yılımı verdim” diye de ekledi. Sizce bu işin sonu nereye varır?



Cengiz Semercioğlu: Kadınların “Sana gençliğimi verdim, 16 yılımı harcadım” türü sözlerini çok bencilce buluyorum. Sanki erkek tarafı 16 yılını, gençliğini vermemiş gibi... 

Elbette Demet’in tazminat alması sonuna kadar hakkı ama “Çalışsaydım daha fazlasını kazanırdım” lafı da tam bir uydurma. Mümkün değil o kadar kazanamazdı!



Melike Karakartal: Demet Şener mutlu bir aile kurmuş, kendini aile hayatına adamış, ardından da aldatıldığını öğrenmiş. Hiç hayal etmediği biçimde ailesi dağılmış... Hayal kırıklığı son derece anlaşılabilir. Bir tercih yapmış, çalışmamış, bu tercihin sorumluluğu İbrahim Kutluay’da değil, kendisindedir ama bence söylediği doğru, çalışsaydı daha fazlasını kazanabilirdi. Ortada çocuklar olduğu için, onların ruh sağlığı açısından iş daha fazla tatsızlaşmadan sonuçlanmasını dilerim.



Onur Baştürk: Demet Şener’le bu konuda polemiğe girdik ve benim dediğimi anlamak istemedi zaten. 16 yılını vermek, kendini adamak ve sonra aldatıldığı için tüm bunlardan dolayı pişman olup sızlanmak güçlü bir kadına yakışmıyor. Keşke çalışsaydı ya da kariyerinden vazgeçtiği için şimdi edebiyat yapmasaydı. Bu iş uzadıkça uzar, kavgalı biter, hatta daha çok kirli çamaşır dökülür ortaya...



Ömür Gedik: Şöyle bir teklifim var:

Kadınlar kocaları istiyor diye iş hayatlarından vazgeçmesin, evde oturup kariyerlerini bitirme noktasına gelmesin. Yıllar sonra da geçip “sana yıllarımı verdim, şimdi hepsini bana ödeyeceksin” edebiyatı yapmasınlar. Demet Şener belki gerçekten o kadar para kazanacaktı ama keşke çalışmayı bırakmasaydı. Belki şu anda hem o kadar parası olurdu hem de evliliği devam ederdi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin