Defne Samyeli'den Tolgshow'da itiraf: 'Müzik benim hayatım'

Tolgshow'un yeni bölümüne Defne Samyeli konuk olacak.

Google Haberlere Abone ol
Defne Samyeli'den Tolgshow'da itiraf: 'Müzik benim hayatım'

Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ olarak sahneye çıktığı Tolgshow’un bu haftaki konuğu, mesleki başarılarının yanı sıra güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli olacak. Haberciliği noktalayıp kariyerine şarkıcı olarak devam eden Samyeli’nin “Müzik benim hayatım” ve “Şarkı söylemek benim için bir tür trans hali” açıklamaları izleyiciden alkış alacak.



Bir dönem oyunculuk yapan Samyeli, Tolga Çevik ile oynadığı oyundaki performansıyla da göz dolduracak. Emlakçılık yapan ‘Arkadaşım’ın Defne Samyeli’ye ev kiralama çabası ve Samyeli’nin tepkileri seyirciyi kahkahaya boğacak.



Defne Samyeli'den Tolgshow'da itiraf: 'Müzik benim hayatım'



Arkadaşım bu kez Viking oluyor



Tolgshow’un ikinci perdesinde Viking olarak karşımıza çıkan ‘Arkadaşım’ın rüyasında gördüğü kızı mahsur kaldığı adadan kurtarma çabaları, korsanlarca engellenmeye çalışılacak. ‘Arkadaşım’ rüyalarının aşkını kurtarabilecek mi?



25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; Gizemli Yönetmen Fırat Parlak, Minik Müzisyen Özer Atik ve Sarp Bozkurt’un da yer aldığı merakla beklenen TOLGSHOW’un yeni bölümü 8 Eylül Cumartesi saat 23.30’da FOX’ta.



Tanıtımları izlemek için TIKLAYIN



Defne Samyeli'den Tolgshow'da itiraf: 'Müzik benim hayatım' - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin