Defne Joy Foster'ın annesi: Ben doğursam bu kadar benzeriz

2011 yılında aramızdan ayrılan Defne Joy Foster'ın annesi, torununun cici annesini övdü...

Google Haberlere Abone ol
Defne Joy Foster'ın annesi: Ben doğursam bu kadar benzeriz

2 Şubat 2011'de vefat eden sunucu Defne Joy Foster'ın adı artık bir oyun alanında yaşayacak.



Ünlü sunucunun annesi Hatice Foster, Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nin bahçesinde kızı adına yapılan oyuncaklı parkın açılışını yaptı. Astım hastası olan kızının adını yaşatmak için özellikle geleceğimiz olan çocuklarla ilgili önumüzdeki günlerde yeni projeler yapacağını anlatan Hatice Foster, "Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde Defne'nin adına bir oyun alanı yapıldı. Çok güzel oyuncaklar getirildi. Daha yeni çalışmalar da yapacağız. Hastaneye ayrıca astımlı çocukların tedavisiyle ilgili İtalya'dan özel bir cihaz getirilecek" dedi. 



Defne Joy Foster'ın annesi: Ben doğursam bu kadar benzeriz



Bir süre öncesine kadar Bodrum'da yaşayan Hatice Foster, kızı Defne Joy Foster vefat ettiğinde küçücük bir bebek olan torunu Can Kılıç'la da yakından ilgileniyor. Eski damadı

İlker Yasin Solmaz'ın kızının vefatından kısa süre sonra anaokulu öğretmeni Beyza Dankal'la evlenmesine başta tepki gösteren Foster, şimdi ise durumdan çok memnun. Beyza Dankal'ı öve öve biteremeyen Hatice Foster, "Torunuma çok iyi bakıyor. Hanımın da önceki evliliğinden bir evladı var. Eski damadımla tam bir aile oldular.



Beyza çok iyi yürekli bir kız. Onu ben doğursam bu kadar birbirimize benzerdik. Eski damadım öyle söylüyor. Şimdi onlar da Bodrum'a taşınıyor. Ben de tekrar oraya döneceğim. Defne'nin anısına çalışmalarım devam edecek. Çok şükür Allah bana hep iyilik yapmayı nasip etsin. Evladımın acısı hiç dinmiyor" diye konuştu.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin