'Deadpool dünyanın yaramaz çocuğu'

Deadpool 2, cuma günü vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
'Deadpool dünyanın yaramaz çocuğu'

Anti-kahraman filmi denince ilk akla gelen yapımlardan olan 'Deadpool 2'nin vizyon tarihi öne alındı. Bu cuma vizyona girecek filmi başrol oyuncusu, yapımcısı ve aynı zamanda senaryo yazarı Ryan Reynolds, Hürriyet'in sorularını yanıtladı.



Deadpool”un vizyona girmesinden önce mi yoksa sonra mı karar verdiniz?



- İlk filmin yayınlanmasına haftalar kala, stüdyonun ikinci film için yeşil ışık yakmasına sebep olacak gişeye ulaşacağı belliydi. Beklenen oldu, film Amerika’da 132 milyon doların üstünde hasılat yaptı. Bu noktada yeni bir film hazırlamak için ciddi şekilde çalışmaya başladık.



İkinci filmle ulaşmayı umduğun özel bir amacın var mıydı?



- Komedi kısmı işin eğlenceli, hafif ve kolay bölümüydü. “Deadpool” için gerçekten önemli olan bölüm o değildi... O, daha iyi bir insan olmak isteyen, işlevsiz, iğrenç ve aptal bir insan. O kanaldan devam etmenin daha sinematik olduğunu düşünüyorum. Çünkü Deadpool’un yaptığı hatalar çok komik ve çoğu zaman etrafındaki insanlara zarar veriyor. Bu karakteri oynamaktan böylesine zevk almamı sağlayan şeylerden biri de onun bir çeşit salak oluşu zaten!



'Deadpool bir aile sahibi olmak isteyecek seviyeye geldi'



Aptalı oynamak eğlenceli diyorsun yani...



- Evet... Hata yapan, zaman zaman saldırganlık yapmasına izin verilen, yanlış anlarda yanlış şeyi söyleyen bir karakteri oynamak, bana göre sanatsal açıdan özgürlük.



Bu filmin ilkinden farkı ne?



- “Deadpool” bir aşk hikayesiyse, “Deadpool 2” kısmen bir aile filmi. Size garip gelebilir ama “Deadpool 2”nin hikayesini ve kaçınılmaz sonucunu yaratmak için, ilham kaynağı olarak Pixar’ın öykülerinden birçok şey aldık. Dünyada bir sihir ve umut olduğunu düşünmek istiyorduk.



“Deadpool” onu son gördüğümüzden beri hiç değişti mi?



- Deadpool bir aile sahibi olmak isteyecek seviyeye geldi. Demek istediğim, bu dünyada tek başına olmak istemiyor. Aile, yerleşik düzene her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.



'O dünyanın yaramaz çocuğu'



Deadpool’u size bu kadar sevdiren ne?



- Deadpool her zaman o dünyanın yaramaz çocuğu olarak kalacak. Son derece de eğlenceli çünkü süper kahraman dünyasına karşı bir karakter. Ve ben onun bu halini her zaman sevdim.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin