Damon Albarn ile Suriyeli Müzisyenler Orkestrası albümü geliyor

Albüm, 13 Ocak Cuma günü Türkiye’de yayımlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Damon Albarn ile Suriyeli Müzisyenler Orkestrası albümü geliyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)  tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda, Temmuz ayında düzenlenen 23. İstanbul Caz Festivali kapsamında Türkiye’de bir konser veren Damon Albarn ile Suriyeli Müzisyenler Orkestrası’nın konser kayıtlarından hazırlanan albüm, 13 Ocak Cuma günü Türkiye’de yayımlanıyor.



23. İstanbul Caz Festivali kapsamında 27 Haziran’da Akasya sponsorluğunda Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde düzenlenen festivalin açılış konserinde Damon Albarn ve Suriyeli Müzisyenler Orkestrası’na Rachid Taha, Julia Holter, Bassekou Kouyaté gibi birçok konuk sanatçının yanı sıra Türkiye’den Ceza eşlik etmişti.



Transgressive Records etiketiyle ve Google Play Music desteğiyle dünyanın dört bir yanındaki müzikseverlerle buluşacak olan “Africa Express Presents… The Orchestra of Syrian Musicians & Guests” adlı albümde, ekibin İstanbul Caz Festivali’nde seslendirdiği parçalar ile birlikte, Holland Festival, Southbank Center, Glastonbury ve Roskilde Festivalleri’ndeki konserlerden kayıtlar da yer alacak.



 


Etiketler iksv albüm
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin