D-Smart ve Turkcell Superonline'dan işbirliği

2 şirket, 'hızlı internet' için altyapı işbirliğine imza attı.

Google Haberlere Abone ol
D-Smart ve Turkcell Superonline'dan işbirliği

D-Smart Net, yeni işbirliği ile Türkiye’nin en geniş fiber erişimini sağlamayı hedefliyor.



Yapılan anlaşma kapsamında, 12 ilde abonelerine Turkcell Superonline altyapısı ile de Fiber İnternet hizmeti sunacak olan D-Smart Net, 15 Mart 2014 tarihine kadar geçerli olacak  bir kampanya daha başlattı. 



Kampanyadan yararlananlar, Turkcell Superonline altyapısından Fiber İnternet ve HD D-Smart paketlerinden, 59 TL’ye tek fatura ile faydalanacak ve ilk 3 ay sinema ve spor kanalları paketi hediyesi kazanma fırsatı yakalayacak.



D-Smart, Turkcell Superonline ile yaptığı altyapı işbirliği sözleşmesi kapsamında abonelerine 12 ilde (İstanbul – Ankara – İzmir – Bursa – Kocaeli – Adana – Mersin – Gaziantep – Antalya – Trabzon – Samsun – Kayseri ) yüksek hızlı fiber internet hizmeti sunmaya başlaycak. 



'2020 yılında 10 milyon evde fiber İnternet olacak'



D-Smart’ın CEO’su Ali Güven, Turkcell Superonline ile yaptıkları altyapı işbirliğini internet hizmetlerini geliştirme yatırımlarının bir parçası olarak değerlendirdiklerini "Türkiye’de D-Smart’sız ve internetsiz kimse kalmayacak" motto’larını sürdürdüklerini belirtti.



Güven, bugüne kadar Türk Telekom altyapısını kullanarak abonelerine fiber internet hizmeti sunduklarını ve yaptıkları bu yeni anlaşma ile artık Superonline fiber altyapısını da kullanmaya başladıklarını belirtti.  Güven, "Abonelerimizi dünya standartlarında internet konforuyla buluşturacak bu işbirliği ile iki altyapı sağlayıcıdan hizmet sunabilen ve en geniş fiber internet ağına satış yapabilen Türkiye’deki ilk ve tek internet servis sağlayıcısı olmuş olduk. D-Smart olarak yenilikçi ve öncü yapımızı, her yeni adımımızda korumaya özen gösteriyor ve böylece liderlik yolundaki iddiamızı da pekiştiriyoruz" dedi.



'Altyapımızı Türkiye pazarındaki diğer oyuncularla paylaşarak, pazarı büyütüyoruz'



Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan ise, "Bu ağ sayesinde bireysel ve kurumsal müşterilerimize hayatlarında fark yaratan hizmetler sunduğumuz gibi, uluslararası işbirliklerimizle de ‘operatörlerin operatörü’ olduk. D-Smart ile bu işbirliğimiz ise toptan hizmetlerimizde yeni bir döneme işaret ediyor. 1 milyon 570 bin haneye ulaşarak yarattığımız değeri Türkiye pazarındaki diğer oyuncularla paylaşarak pazarı daha da genişletiyoruz. Üstelik işbirliğimiz altyapı paylaşımıyla kalmıyor. Müşterilerimiz Turkcell Superonline fiber hizmeti ile D-Smart TV ürünlerinden tek bir pakette ve tek fatura karşılığında yararlanma fırsatına da kavuşuyor" diye konuştu.



10 Mbps’e kadar sınırsız 50GB AKN Fiber İnternet hizmetinden yararlanmak isteyenler, 24 ay aboneliği devam ettirme sözü vermeleri durumunda HD D-Smart giriş paketini de almış olacaklar. Aktivasyon ve modem için herhangi bir ücretin ödenmediği hizmetten yararlanmak için telefon hattı gerekmiyor. Abonelerin, ilk üç ay sinema ve spor kanallarından da yararlanabileceği kampanyanın bedeli aylık 59 TL. Aboneler isterlerse ayda sadece  4TL fark ödeyerek  ayda 63 TL’ye 10 Mbps yerine 25 Mbps 75 GB AKN’lı paketten faydalanabilecekler. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin