Cüneyt Özdemir: 6 bin trol küfrediyor biz gülüyoruz

Cüneyt Özdemir, Twitter'daki trol saldırılarına isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Özdemir: 6 bin trol küfrediyor biz gülüyoruz

Gazeteci ve Kanal D ana haber sunucusu Cüneyt Özdemir, trol kullanıcıların kendisine savaş açtığını belirterek Twitter hesabından takipçilerine çağrıda bulundu. 



Özdemir, trol hesaplara seslenerek, "Barış' istediğim için günlerdir sosyal medyada trolünden Belediye başkanına kadar edilmeyen hakaret kalmadı. Hey bu kadar yalnız mıyız" diye seslendi. Bu sözler üzerine Twitter'da Melih Gökçek ve Cüneyt Özdemir arasında polemik yaşandı. Yaşanan polemiğe Ahmet Hakan'da dahil olunca sosyal medya yıkıldı.



6 BİN MAAŞLI TROL ANA AVRAT KÜFREDİYOR 



Özdemir tweetlerine şöyle devam etti:

Ben bildiğim doğruları söylerken, para ile küfür eden trollerin büyük taaruzu altında kalıyorum. Bizi yıldırmak için saldırıyorlar. Sadece bana değil, inandığınız herkese destek olun. Güzel şeyler yazmaktan korkmayın. Ses verin. Meyranı bu uyduruk torllere terk etmeyin...Bir partinin alt yapısı ile Belediyelerin destklediği 6000 maaşlı troll bizlere ara vermeden ana avrat küfrediyor. Biz ise sadece gülüyoruz. Ben takip eden arkadaşlar ses verin. Bunlar bizi yıldıramaz. Bu uyduruk paralı, köşe yazarı görünümlü trollere karşı duralım.



MELİH GÖKÇEK'TEN CANLI YAYIN DAVETİ



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'te Cüneyt Özdemir'e yönelik tweetler attı. Gökçek daha önce diğer gazetecilere de yaptığı canlı yayın teklifini Özdemir'e de sundu. Gökçek, "Cüneyt kaçan namerttir. Sen tv teklif edip kaçmadın mı? Hadi yarın gelelim bir araya. Sen bana soracaklarını sor ben de sana" dedi. Özdemir ise bu teklife, "Televizyona gerek yok bak 3,7000 kişinin önünde burada rezil oluyorsun. Daha ne istiyorsun.... Bir de televizyonda mı!!" yanıtını verdi. 



EĞLENİYOR MUYUZ GENÇLER?



Melih Gökçek'le daima Twitter üzerinde polemik yaşayan gazeteci Ahmet Hakan ise, ikilinin polemiğine "Eğleniyor muyuz gençler?" yorumunu yaptı. Polemiğe Hakan'ın "Sen kaç ben onu oyalarım Cüneyt" tweeti ise damga vurdu. 





Cüneyt Özdemir: 6 bin trol küfrediyor biz gülüyoruz


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin