Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine Fatih Portakal'dan yanıt!

Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı'nın kendisi için kullandığı sözlere sosyal medyadan yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine Fatih Portakal'dan yanıt!

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi için kullandığı sözlere sosyal medyadan yanıt verdi.



Gazeteci Fatih Portakal, Denizli'deki konuşmasında kendisini kastederek "Bir tanesi TV ekranlarından kendini bilmez, haddini bilmez, edep yoksunu bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak, ahlaksıza bak. Bu ne terbiyesizliktir. Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında, 15 Temmuz'da zaten herkes dersini aldı. Bu tür olaylara girişenler bunun bedelini ağır öderler'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kişisel Twitter hesabından yanıt verdi.



Fatih Portakal, Twitter hesabından “Başları kesilmelidir,” diyene de bir iki laf edilseydi keşke. Her şey bir tarafa, “edepsiz ve ahlaksız” demeseydi iyiydi." ifadelerini kullandı.




“Başları kesilmelidir,” diyene de bir iki laf edilseydi keşke. Her şey bir tarafa,“edepsiz ve ahlaksız” demeseydi iyiydi.


— fatih portakal (@fatihportakal) 16 Aralık 2018


Takvim Yazarı Erkan Tan geçtiğimiz hafta yazdığı bir yazıda, "Devlete baş kaldırdılar. Silah sıktılar. Taş attılar. Molotof kokteyli attılar. Sadece kamu mallarına değil binlerce sivil vatandaşın malına mülküne zarar verdiler. Bu nedenle başları kesilmelidir. Bu saatten sonra, Türkiye'de Sarı Yelek hayali kuranların sonu Sarı Etek olur…" ifadelerini kullanmıştı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Portakal'a sert sözler!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin