Çukur'dan aşk dolu fragman

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Çukur'un yeni tanıtımı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Çukur'dan aşk dolu fragman

Bu sezonun iddialı dizilerinden, Show TV’de ekrana gelecek Ay Yapım imzalı Çukur, izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor.



Çukur'dan aşk dolu fragman



23 Ekim Pazartesi günü ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak olan Çukur iddialı tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi. Koçovalı ailesinin fırtınasının herkesi saracağı dizi adından söz ettirmeye devam ederken, son yayınlanan bölüm tanıtımında Yamaç ve Sena’nın hikayesine yer verildi. Çiftin Kız Kulesi’nden Paris’e uzanan romantik yolculuğunun ekrana geldiği aşk dolu sahneler izleyenlerden tam not aldı.



Çukur'dan aşk dolu fragman - Resim : 2



Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum’un yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürküstleniyor. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncularını, usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş ile bir araya getiren ‘Çukur’, çarpıcı hikâyesiyle izleyicileri ilk andan itibaren etkisi altına alacak.



Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi...



Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?



Çukur, 23 Ekim Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de başlıyor! İşte, Çukur’un 1. bölüm tanıtımı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin