Çocuk dizisinden ilk kare paylaşıldı!

Star'ın yeni sezon dizisi Çocuk, yakında izleyiciyle buluşucak.

Google Haberlere Abone ol
Çocuk dizisinden ilk kare paylaşıldı!

1441 Productions imzasını taşıyan 'Çocuk', yeni yayın döneminde Star ekranlarında izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Çekimlerine İstanbul’da başlanan ve şimdiden merak uyandıran diziden ilk kare basınla paylaşıldı.



Dizinin ana mekanı Karasu ailesinin Pembe Köşkünde gerçekleştirilen Afiş ve PR çekimlerinde birbirinden şık kostümlerle objektif karşısına geçen oyuncular, verdikleri pozlarla göz doldurdular.



Çocuk dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!



Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otuyor. Dizinin senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyor.



Sevilen isimleri ve sürükleyici hikayesi ile 'Çocuk' yakında Star’da!



Çocuk dizisinden ilk kare paylaşıldı!



'Çocuk' genel hikaye



'Çocuk' dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir hikayedir.



Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin