Coca Cola'dan 126 yıl sonra büyük değişiklik

ABD'li içecek devi, 1887 yılından beri markayla özdeşleşen kırmızı rengi yeşille değiştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Coca Cola'dan 126 yıl sonra büyük değişiklik

Arjantin'de başlayan uygulama kafeini azaltılmış, şekersiz 'Coca-Cola Life' ürünlerinde kullanılıyor. Yeni yeşil şişelerin tamamen geri dönüştürülebilir olduğu belirtildi.



Coca-Cola şişelerinin o alışılmış kırmızı rengi gitti, yerine yeşili geldi. ABD’li içecek devi Coca-Cola, 1887’den bu yana paketlerinde kullandığı kırmızı rengini Arjantin’de kafeini azaltılmış, şekersiz ürünü Coca-Cola Life için yeşile çevirdi. Yeni ürün yeşil paket ve yeşil kapakla satışa çıkarılırken, yeni ürünün şişesinin tamamen geri dönüştürülebilir olduğu belirtildi.



DOĞAYA DAHA AZ ZARAR



Şirketten yapılan açıklamada, yeni şişenin diğerlerinden farksız gibi göründüğü ancak gerçekten doğaya daha az zarar vermesi için tasarlandığı ifade edildi. Yeni ürünün kalorisi de diğer ürünlere göre düşük. Yeşil şişede sunulan Coca-Cola Life 108 kaloriyken, Coca-Cola'nın normal ürünü 250 kalori.



45 ÜRÜNDE DOĞAL TATLANDIRICI



Cola Cola Arjantin’deki internet sitesinde, 'Coca-Cola Life, Coca-Cola ailesinden doğal yollarla tadlandırılmış ilk ürün' olarak tanıtılıyor. Coca-Cola’nın yeni ürününde Stevia denen bir doğal tatlandırıcı kullanıldığına dikkat çekildi. Bu doğal tatlandırıcı, 45 üründe yer alacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin