CHP'li vekil Hüsnü Mahalli ile görüştü!

Mahalli geceyi hastanede geçirdi... Doktorlar, Mahalli'nin tedavisi için hastanede kalmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li vekil Hüsnü Mahalli ile görüştü!

Önceki gün gözaltına alınan Halk TV programcısı Hüsnü Mahalli, geceyi hastanede geçirdi.

Mahalli dün öğleden sonra, polis tarafından elektro-şok tedavisi için Cerrahpaşa Hastanesi'ne getirildi.  Tedavi sürerken, Mahalli'nin gözaltı süresi doldu.



Cumhuriyet Savcılığı bunun üzerine, Mahalli'nin tedavisi sürdüğü için ifade işlemini bugüne bıraktı. Mahalli'yi tedavi eden doktorlar da gazetecinin geceyi hastanede geçirmesinin daha faydalı olacağı yönünde görüş bildirdi.



Savcılık bunun üzerine ifadeyi bugüne erteledi. Gece geç saatlerde Cerrahpaşa Hastanesi'ne gelen CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Avukat Turan Aydoğan ve Muhterem Aktaş, Mahalli ile görüştü.



Halk TV'ye gelişmeleri aktaran Yarkadaş, "Mahalli'nin sağlık durumu iyi.. Gözaltının yasal süresi doldu. Savcılık ve hastane arasında kurulan diyalog sonucu, geceyi burada geçirmesi yönünde karar alındı" dedi.



Mahalli'nin de hastanede kalarak bazı tetkikleri yaptırmak istediğini söyleyen Yarkadaş, "Kendisini iyi gördüm. Morali ve neşesi yerinde.  Organize Şube'deki polisler ilgilenmişler, bir sıkıntı yaşamadığını söyledi. Perşembe günü öğlen tedavisi bitecek ve ifade vermeye gelecek" ifadesini kullandı.



Mahalli'nin MS tedavisi gördüğünü, bu tedavinin aksamaması için polis tarafından hastaneye getirildiğini söyleyen Yarkadaş, "Bu durum konusunda emniyete bilgi vermiştik. Hastaneye getirilmesinin sebebi bu... Savcılık tedavi sürüyor diye ifade alma işlemini karşılıklı diyalogla erteledi" dedi.



Mahall’nin tedavisi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroloji Servisi’nde devam ediyor.​




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin