Cenk Küpeli'den ailesine yanıt: Saygı bekliyorum

Avni Küpeli, oğlunun evliliği ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Cenk Küpeli'den ailesine yanıt: Saygı bekliyorum

Demet Şener'in eşi Cenk Küpeli'nin babası TRT'nin duayen spikerlerinden Avni Küpeli, oğlunun evliliği ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı. Cenk Küpeli de ailesinden gelen bu açıklamaya yanıt verdi: "Kararıma saygı bekliyorum..."



Eski manken Demet Şener geçtiğimiz haziran ayında işadamı Cenk Küpeli ile dünya evine girmişti.

Demet Şener ile Cenk Küpeli'nin nikah töreninde Küpeli'nin anne ve babasının olmaması 'Demet Şener istenmeyen gelin' haberlerine neden olmuştu. Küpeli de, "Anne ve babamla yakında tanışacak, evliliğimizde sorun yok" demişti.



Evliliğinin üzerinden 4 ay geçtikten sonra Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli sosyal medyada, "Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk'i bizden koparmış ve ailesini hiçe saymıştır. Yaptığı nispetler sadece İbrahim Kutluay'ı değil, bizleri de derinden yaralamaktadır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini rica ederiz. Saygılarımızla... Oya - Avni küpeli" mesajını paylaştı.



Avni Küpeli bu mesajının ardından katıldığı 2. Sayfa programında, "Demet Şener oğlumuzla İbrahim Kutluay'a nispet yapmak için evlendi. Evlendiğinden beri oğlumuzla hiç görüşemedik. Bizi oğlumdan kopardı. Oğlum ve Demet'le barışma söz konusu bile olamaz." açıklamasını yaptı.



Babasının sert açıklamalarının ardından Cenk Küpeli yazılı bir açıklama ile suskunluğunu bozdu. Küpeli, şu ifadeleri kullandı:



"Basında çıkan ve beni ilgilendiren haberler nedeniyle açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayım.



Öncelikle bilinmesini isterim ki uzun zamandır hayran olduğum bir kadın ile kendi rızam ile büyük bir aşkla evlenmiş bulunmaktayım. Kendi ailemin isteği doğrultusunda bir evlilik yapmamak hata değil kendi kararımın bir sonucudur. Bu karara da ailem başta olmak üzere herkesin saygı göstermesi gerekmektedir.



Ailemin de başımın üzerinde yeri vardır fakat artık kendi çekirdek ailemi kurmuş bulunuyorum ve sadece anlayış bekliyorum.



Daha fazla bu konu ile gündeme gelmek istemiyorum. Teşekkür ederim."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin