Cenazede barıştılar

Özcan Deniz, babasını son yolculuğuna uğurladı.

Google Haberlere Abone ol
Cenazede barıştılar

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in babası Sadık Deniz hayatını kaybetti. Sadık Deniz, dün Zekeriyaköy Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.



Cenazede barıştılar



Cenazeye katılanlar arasında Özcan Deniz'in eski dostu Mahsun Kırmızıgül de vardı...



Cenazede barıştılar - Resim : 2



Uzun zamandır küs olduğu bilinen Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül cenazede bir araya geldi. Vefa örneği gösteren Mahsun Kırmızıgül’ün aksine cenazeye başka ünlü ismin katılmaması dikkat çekti.



Cenazede barıştılar - Resim : 3



Eşinden destek



Özcan Deniz camide babasının tabutunun başına gelerek bir süre tabuta sarılıp, ağladı. Feyza Aktan eşinin omzuna yaslanarak teselli etmeye çalıştı.



'Baba olmak ve 'Baba'mın üzerine toprak atmak...'



Kısa süre önce babası Sadık Deniz'i kaybeden Özcan Deniz, yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi.



Başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, cenazemize katılan tüm dostlara, sosyal medya üzerinden taziyelerini ileten tüm sevenlerimize ve arayan herkese çok teşekkür ediyorum. Baba olmak ve ‘Baba'mın üzerine toprak atmak!.. Bir erkeği büyüten iki güçlü duyguyu aynı zaman içinde yaşadım. Yaş ne olursa olsun, buna ne kadar hazır olursanız olun, doğum ve ölümle yüzleştiğiniz an tüm hayatınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar etkileyen iki fenomendir. Hele hele doğan çocuğunuz, ölen babanız ya da anneniz ise!.. Tüm hesaplar kapanır yüreğinizde, hapis bütün mahkûmlara af çıkartırsınız. Ne ile yaşanır ne ile yaşanmaz daha net görürsünüz. İşte yaşadığım bunlar. Allah sevdiklerimizin kayıpları ile sınamasın hiçbirimizi. Toprağın bol mekânın cennet olsun BABA. Eksik bıraktıklarımızı zamanı geldiğinde tamamlarız. Huzur içinde sonsuzluğun olsun… (Hürriyet)



Cenazede barıştılar - Resim : 4



Cenazede barıştılar - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin