Çember'in yayın tarihi belli oldu!

Polisiye TV filmleri serisi “Çember”, Star TV'de başlıyor...

Google Haberlere Abone ol
Çember'in yayın tarihi belli oldu!

Türk televizyonuna yeni bir soluk getirecek ve sadece 6 bölüm olan polisiye TV filmleri serisi “Çember”, 3 Temmuz Pazartesi gecesi başlıyor.



6 filmlik bir polisiye serisi olan Çember, her bir filmde pek çok ünlü konuk oyuncuyu ağırlayacak.



Seyirciyi alışılmışın dışında hikaye kurgusu ile ekran başına çekecek 6 filmlik serinin ilk filmi “Oyunu Bırakıyorum” 3 Temmuz Pazartesi Star TV ekranlarında başlayacak!



Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı ve yapımcılığını Yapımcılığını Ans Prodüksiyonun üstlendiği projenin başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alıyor.



Özel ekip iş başında...



Her filmde farklı ünlü isimlerin rol alacağı serinin ilk filmi olan Çember  “Oyunu Bırakıyorum” da konuk oyuncu olan Sedef Avcı, sıradışı karakteriyle ekranlara gelecek ve seyirciyi şaşırtacak.



Serinin diğer filmlerinde rol alan ünlü isimler arasında; Menderes Samancılar, Melisa Sözen, Duygu Yetiş, Goncagül Sunar, İrem Altuğ, Füsun Erbulak gibi isimler yer alıyor.



Sıradışı polisiye filmler serisi!



Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur.  Suçlu profili uzmanı Barış Başkomiser’in (Barış Bağcı) önderi olduğu ekibin her üyesinin farklı yetenekleri vardır.



Deneyimli, komik ve olayları kendi bakış açısıyla çözen komiser Adem (Serhat Kılıç)…



Yalan söyleyen insanları duygu durumundan ve hareketlerinden anlayan, ancak bulunduğu birimde çok fazla şans verilmemiş yeni komiser yardımcısı Ayşe (Pelin Akil Altan) …



Ekibin bilişim uzmanı, heyecanlı komiser yardımcısı Volkan (Anıl Altan)…



Geçmişlerinde birçok şey yaşamış ve birbirlerinden tamamen farklı olan bu dört kişi tek bir vakada birleşir ve beraber çalışmaya başlar. 


Etiketler çember
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin