Cem Yılmaz'ın yapımcısı olduğu Deli Aşk filminden yeni tanıtım!

Deli Aşk filminden Hakan Altun'lu yeni bir teaser geldi.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'ın yapımcısı olduğu Deli Aşk filminden yeni tanıtım!

CMYLMZ Fikir Sanat ve Nu Look'un yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu geçtiğimiz yıl Kaçma Birader filmine imza atan Murat Kaman ve Emrah Kaman kardeşlerin yazdığı komedi filmi “Deli Aşk”ın kısa tanıtımı yayınlandı.



Emrah Kaman’ın canlandırdığı “Deli Aşk”ın ana kahramanı Ekremile ünlü şarkıcı Hakan Altun arasında geçen eğlenceli bir hesaplaşma sahnesini içeren teaser, filmin konusu hakkında da merak uyandırıyor. Ekrem’den hesap soran Hakan Altun’un nasıl bu duruma düştüğünü öğrenmek için ise 10 Mart’ta vizyona girecek filmi beklememiz gerekiyor.



Deli Aşk filminin yeni tanıtım filmi!





Yönetmenliğini Murat Kaman ve Murat Dündar'ın yaptığı, Maraş Dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayların anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda; Emrah Kaman’ın yanı sıra Pelin Akil, Şafak PekdemirToygan Avanoğlu, Nilperi Şahinkaya, Burak Çelik,Gülhan Tekin yer alırken Cem Yılmaz ve Zafer Algöz de filme özel performanslarıyla konuk oluyorlar.



Çekimleri Adana ve İstanbul’da yapılan, bu yılın beklenen komedilerinden biri olan Deli Aşk10 Mart 2017’de sinemaseverlerle vizyonda buluşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin