CEM YILMAZ'DAN SİYASİ KARİKATÜR

Siyasetten uzak duran Cem Yılmaz, gerçek fotoğfraflarla hazırladığı karikatürlerinde siyasi bir espriye imza attı. İşte o karikatür...

Google Haberlere Abone ol
CEM YILMAZ'DAN SİYASİ KARİKATÜR

Cem Yılmaz, bu zamana kadar siyasetten hep uzak durmuş, siyasi tartışmalara girmemişti. Hatta bu yüzden zaman zaman eleştirilere maruz kalmıştı. Sonunda Yılmaz da siyasete bulaştı. Necmettin Erbakan’ın 84 yaşında Saadet Partisi Genel Başkanı seçilmesine kafayı takan ünlü komedyen, konuyla ilgili iki karikatür yayınladı.


Yeni karikatürlerinde gerçek fotoğraflara konuşma balonları yapan Yılmaz, siyasi karikatürlerini diğerlerini yayınladığı www.cmylmz.com adlı internet sitesinde değil, ağabeyi Can Yılmaz’ın sosyal paylaşımsitelerinde yayınladı. Yılmaz’ın ‘Akıl Sağlığı Oyunları 1’ adlı karikatüründe, adamları tekerlekli sandalyedeki Erbakan’ı kurultaya yetiştirmeye çalışıyor. Erbakan’ın düşünce balonunda ise “Ihlamur istiyorum, uyumak istiyorum” yazıyor. ‘Meydanlar Isınmaya Başladı’ adlı ikinci karikatürde ise Süleyman Demirel’in düşünceli bir fotoğrafı var. Demirel, Erbakan’ın seçilmesiyle ilgili olarak “Yaktın beni Necmettin, şimdi kapının önüne dolarlar” diye söyleniyor.


ZAFER AKBAŞ / GAZETE HABERTURK

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin