CEM YILMAZ YAHŞİ DOĞU'YU ÇEKECEK Mİ?

Cem Yılmaz, Yahşi Batı'nın devam filmi olacağı söylenen Yahşi Doğu'yla ilgili açıklamalar yaptı...

Google Haberlere Abone ol
CEM YILMAZ YAHŞİ DOĞU'YU ÇEKECEK Mİ?

Cem Yılmaz 'Yahşi Doğu' adında bir film çekeceğini yalanlasa da hayranları çoktan filmin kadrosunu kurup internet sitesini açmış!


'Yahşi Batı' isimli filmiyle gişede büyük başarı yakalayan Cem Yılmaz her ne kadar 'Yahşi Doğu' isimli bir film çekmeyeceğini söylese de hayranları çoktan film projesini benimsedi! Yılmaz'ın yeni filmi için 'yahsidogu.gen.tr' isimli bir internet sitesi kuran hayranları, sitede yeni filmin çekimleri için Çin'de mekan arayışlarının başladığını, Uğur Yücel'in de filmde önemli bir rolde yer alacağını iddia ediyor. İnternet sitesine giren yüzlerce Yılmaz hayranı da film hakkındaki görüşlerini paylaşıyor. Medyada bu güne kadar 'Yahşi Doğu' hakkındaki haberler karşısında sessiz kalmayı tercih eden Cem Yılmaz da önceki gün katıldığı bir televizyon programında, "Ben, asla böyle bir film projesi hakkında açıklamada bulunmadım. Hepsi yalan! Filmin adını bile koymuşlar! Çok garip!" diye açıklama yaptı.


UĞUR YÜCEL BAŞROLDE!
Cem Yılmaz'ın doğruluğunu reddettiği film projesi hakkında hayranları, "Uğur Yücel başrolde yer alacak. Teklifi kabul etti" diye yazıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin