Cem Yılmaz: Sahtekar şöhretlerin fanları oluyor

Ünlü komedyen, neden fan kulübü olmadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz: Sahtekar şöhretlerin fanları oluyor

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, fan kulübü olmadığını söyledi. Yılmaz, “Sahtekâr şöhretler bu konforu yaşıyor. ‘Ballarım, canlarım’ diyorlar. Onların ilişkisi mekanik”, dedi.



Cem Yılmaz, Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’a konuşmacı olarak katıldı. Meslek hayatında keşkelerinin olmadığını ve sınırlarını bildiğini söyleyen komedyen, “Yıllarca televizyon programı yapmam için teklif geldi ama başarısız olacağımı bildiğim için kabul etmedim. Kendimi izlemek istemem ki. Katrilyon teklif etseler aklıma gelmeyecek bir şey. İlk Reklam filminde maaşımın 1 milyon katını teklif etmişlerdi. ‘Bana uygun değil’ diyerek onu da reddettim” dedi.



Finansal yönden başarılı bir yapımcı olmadığını belirten Yılmaz, “G.O.R.A’dan 100 bin TL zarar ettim. Çok büyük filmlerden, küçücük zarfla para aldığımız oldu” şeklinde konuştu. Hiç fan kulübü olmadığını dile getiren komedyen, “Sevilmek kadar sevilmemeyi de normal karşılıyorum. Kimseye  ‘Hayranlarım’ diye hitap etmedim. Sahtekâr şöhretler bu konforu yaşıyorlar, onların fanları oluyor, bilmem ne oluyor. ‘Ballarım, canlarım’ diyorlar. İlişkileri mekanik” açıkla- masını yaptı. (Milliyet)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin