Cem Yılmaz deney yaptı: İnşallah kapatılmaz

Komedyen Cem Yılmaz, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Kazım Karabekir İlkokulu'nda bir firma tarafından yapılan Fen Laboratuvarının açılışına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz deney yaptı: İnşallah kapatılmaz

Açılış öncesinde bir konuşma yapan komedyen Cem Yılmaz, “Bir okulun binadan ibaret olmadığını biliyoruz. Bir okul çatısının altında olunduğu zaman orada mütevazı kelimesini düşünmüyorum. Çünkü burada ki potansiyel gençler, akla gelebilecek en güzel şeyi, en olumlu şeylerin olduğu bir yer. Dolayısıyla burada gördüğünüz çocuklar bizim iyi birer versiyonumuz olacak diye hayal ediyoruz. Çocukların bu çatı altında ciddiye alındıklarını hissettiklerini gördüm. Önlüklerini giymişler, kendilerini bilim dünyasına adım atmış olarak gördüm...



Cem Yılmaz deney yaptı: İnşallah kapatılmaz



Bu potansiyeller ciddiye alındığı zaman ne kadar gözlerinde bir ışıltı oluyor onu gördüm. Bu genç kardeşlerimizin bizlerin daha iyi bir versiyonu olacağını düşünerek onlara ümit vermek, onlara ciddiye alındıklarını hissettirmek için onlarla beraber bir deney yapacağım. Uzun zamandır kimyadan uzağım bakalım ne olacak bilmiyorum. Benim fiziğim iyidir” dedi.



Öğrencilik zamanlarından küçük bir anı paylaşan Yılmaz, “İlkokulda ve Ortaokulda laboratuvarımız yoktu. Hatırlarlar öğretmen arkadaşlarım bir tane bir kabın içerisinde civa vardı, arada bir kimya derslerinde civayı şöyle bir gösterip kaçıyorlardı. Onun için laboratuvar inşallah bugün açıldığı gibi ertesi gün aman çocuklar bozarsınız diyerek kapatılmaz” diye konuştu.


Etiketler cem yılmaz deney
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin