Celal ve Kudret'in düşmanlığının nedeni ne?

İçerde'deki büyük düşmanlığın nedeni ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Celal ve Kudret'in düşmanlığının nedeni ne?

Ay Yapım imzalı, ekranların fenomen dizisi İçerde'nin dün akşam yayınlanan bölümünde izleyici eski dostlar Celal ve Kudret'in nasıl düşmana dönüştüklerinin yanıtını buldu.



Bölümde uzun yıllar önce Celal'in kız kardeşi Nermin ile Kudret'in birbirlerini sevdikleri ortaya çıktı.  Celal'in bu ilişkiye onay vermemesiyle Nermin'in intihar etmesi iki dostu düşmana dönüştürdüğü belli oldu.



Unutulmaz sahnede Nermin'in ölümüyle Kudret'in de ölmek istediği ancak morga girmesine rağmen ölmediğini Kudret, Celal'e anlattı. Nermin'in mezarı başında buluşan iki ezeli düşmanın birbirlerine meydan okuduğu unutulmaz sahnede Celal ve Kudret'in savaşının çok sert geçeceğinin sinyalleri verildi.



Yeni bölümden ilk sahne yayınlandı



Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünden ilk sahne heyecanı doruğa taşıdı. Ekrana gelen sahnede Yusuf Müdür, Sarp'ın annesi Füsun'a oğlunun tetikçi değil gizli görevde olan namuslu bir polis olduğunu itiraf etti.



Her dakikası soluk soluğa izlenen İçerde’nin yeni bölümü 20 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Show TV’de ekrana gelecek.



İşte İçerde'nin 26. bölümünden ilk sahne!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin