CARTOON NETWORK'TEN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ: 'PAYLAŞMA'

Cartoon Network, TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı "Paylaşma" konusunun temel alındığı yeni bir sosyal sorumluluk projesine ortaklaşa imza atıyor.

Google Haberlere Abone ol
CARTOON NETWORK'TEN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ: 'PAYLAŞMA'

Cartoon Network, TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı “Paylaşma’nın zevkini” çocuklara hatırlatıyor ve yeni nesilleri bilinçlendirmeyi hedefliyor.


Türkiye genelindeki çocuk dostu sosyal sorumluluk çalışmaları ile öne çıkan TOÇEV ve MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) işbirliğiyle hayata geçirilen proje; minik kardeşlerimize “paylaşmanın zevkini”  eğlenceli bir yöntemle aşılamayı amaçlıyor.
İlköğretim öğrencilerinin, kendi hikaye kitaplarını onları hiç okuma fırsatı bulamamış kardeşlerine göndermesini hedefleyen
" Paylaşmayı Seven Parmak Kaldırsın"  projesi tüm çocukları paylaşmaya davet ediyor.
" Paylaşmayı Seven Parmak Kaldırsın"  projesinin misyonu toplumsal değerleri hatırlatmak, kitap okuma alışkanlığını geliştirmek ve paylaşma bilincini oluşturmak başlıkları ile 3 ana temada toplanıyor.
Kampanya hedeflerinden biri de, çocukların aktif katılımı…
Kitapların seçiminden, paketlenmesine, kargoya ya da postaya verilmesine kadar her aşamada çocukların aktif olarak rol oynaması, belki de harçlığından posta ücretini ödemesi onlar için değerli bir deneyim olacak.
Türkiye’de Türkçe yayın yapan, tüm dünyada 160 ülkede yaklaşık 200 milyon evde, 21 lisana tercüme edilen Cartoon Network bugün Türkiye’deki birinci yaşında, tüm çocukları bir araya getiriyor.
"Paylaşmayı Seven Parmak Kaldırsın" Cartoon Network’ün ilk kurumsal sosyal sorumluluk projesi.  Cartoon Network, Türkiye’de bu tip bir sosyal sorumluluk projesine imza atan ilk çocuk kanalı olarak da, örnek olmayı hedefliyor.
Paylaşmanın keyfini, 23 Nisan coşkusuyla da birleştiren kampanyanın, işleyiş mekanizmasının detaylı anlatıldığı internet adresleri:
www.paylasmayisevenparmakkaldirsin.com ve  www.cartoonnetwork.com.tr
Sevgili öğrenciler, anneler-babalar, eğitimciler;
kısaca paylaşmayı seven herkes…
Gelin,  kampanya kapsamındaki 81 ilde, 281 ilköğretim okulunda kitaplarımızla olalım.
  

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin