Cartoon Network, Boomerang ve CNN International'a yeni lider!

Dünyaca ünlü medya şirketi Turner’ın tepe kadrosuna yeni isim...

Google Haberlere Abone ol
Cartoon Network, Boomerang ve CNN International'a yeni lider!

Cartoon Network, Boomerang, CNN International ve TNT kanallarının aralarında bulunduğu yayın şirketi Turner’da Türkiye’nin de içinde bulunduğu MENAT Bölgesi’nin yeni lideri Pierre Branco oldu.



Cartoon Network, Boomerang ve CNN International'a yeni lider!



Yayın şirketi Turner’ın Kuzey Avrupa ve İngiltere projelerinde Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür olarak görev yapan Pierre Branco; Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye’nin içinde bulunduğu MENAT Bölgesi liderliğine atandı.



1 Nisan 2019 itibarıyla Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür görevini MENAT bölgesi için de üstlenecek olan Branco, 2006 yılından beri Turner çatısı altında üst düzey pozisyonlarda farklı görevlerde bulundu. Yaratıcı strateji, programlama, satın alma, pazarlama ve dijital başta olmak üzere birçok alanda önemli başarılar elde eden Branco, MENAT bölgesindeki büyüme fırsatlarını ve yerel içerikleri bir üst seviyeye çıkarmak için stratejik bir bakış açısıyla deneyimlerini paylaşacak.



Sorbonne Üniversitesi Medya Yönetimi alanında yüksek lisans ve Çağdaş Tarih alanında lisans derecesine sahip olan Branco’nun Siyaset Bilimi alanında da yüksek lisans derecesi bulunuyor.



Branco iyi derecede İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce biliyor.



Atamaya ilişkin bilgi veren Turner EMEA Başkanı Giorgio Stock “Pierre, işimize yeni bir ivme katma yeteneğini çok çeşitli pazarlar üzerinden bizlere kanıtladı. Bölgesel yönetim ekibimizin de yetenekleriyle birlikte Pierre, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Turner şirketlerinin bölgedeki gücünü artırmasına liderlik edecek” şeklinde konuştu.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin