çArşı'DAN KARDEŞLİK DERSİ

İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Diyarbakırspor maçı öncesinde herkesin aklında Diyarbakırspor'a yapılan ırkçı tezahüratların bir kez daha tekrarlanacağı korkusu vardı... Ama orası İnönü, orada çArşı var... "Naapıyoruz... napıyoruz... zıplıyoruz... zıplıyoruz..."

Google Haberlere Abone ol
çArşı'DAN KARDEŞLİK DERSİ

Hürriyet Spor Beşiktaş-Diyarbakırspor maçı öncesi Beşiktaşlı taraftarların göstermiş olduğu davranışı "Kardeşlik Açılımı" olarak verdi. Siyah beyazlı taraftarlar maç öncesi "Beşiktaş-Diyarbakır elele, hep beraber tribüne" diye tezahürat yapıp çağrılarına kulak veren oyuncuları alkışladı. Daha sonra "Türkiye" diye tempo tutup, "Irkçılığa karşıyız Beşiktaşlıyız" diye tezahürat yaptılar. Diyarbakırsporlu taraftarlarda "Beşiktaş" diye tezahürat yaparken, siyah beyazlı taraftarlarda, konuk taraftarları alkışladı. Ardından iki takım taraftarları karşılıklı olarak "siyah beyaz" ve "yeşil kırmızı" diyerek centilmenlik örneği sergiledi..
Vatan Spor ise haberi, "Diyarbakır'a ÇARŞI jesti" olarak verdi. "Bu sezon ırkçı tezahüratlar nedeniyle ligden çekilmeyi bile düşünen Diyarbakırspor'a İnönü'de Beşiktaş taraftarları büyük bir jest yaptı. Toplumsal sorunlara her zaman gönderme yapan siyah-beyazlılar "Beşiktaş-Diyarbakırspor elele, hep beraber tribüne" diye tempo tutarken Çarşı, "Irkçılığa karşıyız, Beşiktaşlıyız" tezahüratını uzun süre kesmedi" diye gördü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin