Cannes'da galası yapılan diziye erteleme!

FOX'un yeni uyarlama dizisiyle ilgili flaş iddia...

Google Haberlere Abone ol
Cannes'da galası yapılan diziye erteleme!

FOX Türkiye, geçen aylarda 20th Century Fox Television Distribution (TCFTVD) ile Amerika'nın ünlü drama serisi 'This Is Us'ı ülkemize uyarlamak için el sıkışmış, dizinin prodüksiyonunu  da Medyapım'ın üstlendiği açıklanmıştı.



Yaz aylarında titiz bir cast çalışması yapan yapım şirketi, yerli adı 'Hayat Gibi' olan dizinin başrolleri için Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Elçin Afacan ve Olgun Toker'le anlaşmıştı. Birinci bölümünün çekimleri yapılan dizi için geçen ay 15 -17 Ekim tarihleri arasında Cannes'da düzenlenen ünlü televizyon fuarı MIPCOM'da da özel bir gece düzenlenmişti. Merve Girgin'in yönettiği dizinin oyuncularından Songül Öden ve Birkan Sokullu da Cannes'daki özel tanıtım gecesinde tüm dünyadan dağıtımcı ve alımcılarla bir araya gelmişti.



FOX'un cuma günü ekrana getirmesi beklenen diziyle ilgili son günlerde kulislerde yeni bir iddia dolaşıyor. Merakla beklenen 'Hayat Gibi' dizisinin yayın tarihinin önümüzdeki yıla ertelendiği ve çekimlere ara verildiği konuşuluyor. Dizinin şubat ayında yayınlanacağı söylentisi de kulaktan kulağa yayılan diğer iddialar arasında yer alıyor.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Cannes'da galası yapılan diziye erteleme!



Cannes'da galası yapılan diziye erteleme! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin