Canlı yayında Tarafsız Bölge stüdyosunu terketti

Bu akşam Tarafsız Bölge'de bir ilk yaşandı ve o isim canlı yayını terketti.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında Tarafsız Bölge stüdyosunu terketti

Ahmet Hakan'ın CNN Turk'te hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge şu sıralarda canlı yayınla ekranlara geliyor. Az önce programda şimdiye kadar olmamış bir ilk yaşandı ve Beşiktaş futbol kulübü eski yöneticisi Celal Kolot canlı yayını terk etti. 



Tarafsız Bölge'nin bu akşamki konusu dün oynanan ve istenmeyen olaylar sonucu iptal edilen Beşiktaş-Galatasaray derbisi. Tarafsız Bölge'nin bu akşamki konukları arasında yer alan Av. Ali Rıza Dizdar, Rıdvan Akar, Celal Kolot, Kenan Başaran, Murat Çelik konuk olarak bulunuyor. Programa canlı olarak bağlanan Murat Çelik ve Celal Kolot arasında tartışma yaşandı ve Celal Kolot stüdyoyu terketti. 



Murat Çelik'in söz aldığı ve olayları analizi sırasında stüdyoda konuk olarak bulunan Celal Kolot sözü alarak: "Karnından neden konuşuyorsun Murat, ne dediğini anlamıyoruz. Bir kere senin patronun Türk futbolunun afedersin içine etti. Beşiktaş'ın da içine etti. Ondan sonra sen bu konulara bir şey mi yapmak istiyorsun? Ne yapmak istiyorsun? Açık açık konuşsana, ne dediğini kimse anlamıyor, karnından konuşuyorsun. Neden söz verdiğinizi anlamadım. Madem ona söz vereceksiniz, o zaman ben gideyim." açıklaması yaptı ve stüdyoyu terketti. 



Bunun üzerine söz alan Ahmet Hakan, Kolot'a nedne böyle davrandığını, Murat Çelik ile bir husumetinin olup olmadığını sordu. Son olarak söz alan Murat Çelik: "2010 yılında Celal Kolot ile birlikte yönetimde birlikte çalıştıklarını ama anlamadığı bir sebepten dolayı o zamanlarda da Beşiktaş yönetimini aynı şimdi stüdyoyu terkettiği gibi terkettiğini.." söyledi. 



İşte o anlar:





(C) Medyatava Özel 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin