Canlı yayında olay yaratan açıklama: "Yahudi şeriatının gelmesini istiyorum."

Evlilik ve Aile Danışmanı Sibel Üresin, Başbakan Erdoğan'ın başlattığı 'kızlı erkekli' öğrenci evleri tartışmasına destek verdiğini belirterek, "Türkiye'ye İsrail'deki Yahudi şeriatı gelmesini istiyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında olay yaratan açıklama: "Yahudi şeriatının gelmesini istiyorum."

Beyaz Tv'de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu "Uyan Türkiyem" programına konuk olan ve kızlı erkekli öğrenci evleri tartışmasına ilişkin görüşlerini aktaran Sibel Üresin, yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. 



Tahir Sarıkaya, seyircilerin, 'İran mı oluyoruz? Arabistan mı oluyoruz? Şeriat mı geliyor?' şeklindeki mesajlarını Üresin'e iletince ise şu açıklamalar geldi: 'Ben Türkiye'nin bir İran, bir Arabistan değil ama bir İsrail olmak istiyorum. Yahudi şeriatının buraya gelmesini istiyorum. Çünkü İran ve Arabistan'da şeriat ne derece uygulanıyor? O zaman gidelim İsrail'e kız ve erkek çocukları ayrı okutuluyor. Orada haremlik selamlık en hat safhada. Dünyada uygulanan tek ülke. O zaman oraya imrenelim. İran'ı, Arabistan'ı bırakalım. Ben İsrail şeriatının gelmesinden tarafım. Ayrıca diyelim ki şeriat geldi, neyi korkutuyor insanları?'



İşte Canlı yayındaki o açıklamalar:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin