Canlı yayında ilginç şaka!

Canlı yayındaki bir radyo programcısı, başka bir radyo programcısını şakaladı...

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında ilginç şaka!

Çılgın radyo şovuyla dikkatleri üzerine çeken ve radyo programcısı Emre Tuncer, yine dinleyicilerii gülmekten kırıp geçirdi. Radyo tarihinde bir ilk gerçeşti ve canlı yayındaki bir radyo programcısı, canlı yayındaki başka bir radyo programcısını şakaladı. 



Karadeniz Fm'de Salı ve Perşembe günleri 23:00-01:00 saatleri arasında yayın yapan Emre Tuncer, aynı saatlerde Kent Fm’de yayın yapmakta olan Ceyhun Erhan’ı canlı yayında şakaladı. 



Radyocu Tuncer, kendisini, hastalıkları şarkılarla tedavi eden ve çat pat Türkçe konuşan bir Makedonyalı olarak tanıttı. Havaalanında uçak beklerken yayını aramak istediğini söyleyip, göçmen şivesiyle Ceyhun Erhan’ı kendisinin hayranı olduğuna inandırdı.



Tarkan adıyla yayına katılan Tuncer, çocukluğundan beri müzik eğitimi aldığını ve müziğin insan sağlığıyla yakından ilgisi olduğunu anlatıp, müziğin iyileştirici gücü üzerinde durdu. Tedavi sırasında kullanılan şarkılardan örnek verilmesi istendiğinde, "Dom Dom Kurşunu" adlı parçanın migren ve sinüziti tedavi ettiğini, Yeke Yeke adlı yabancı parçanın sindirim problemlerine iyi geldiğini, ayağında kundura sarkısının böbrek taşı düşürdüğünü iddia etti. Yayın sırasında dinleyicileri ve Ceyhun Erhan’ı kahkahalara boğdu. Ceyhun Erhan’ın “O zaman parçayı çalalım da şifa olsun” yorumuna karşılık “Önce seni yağlamamız lazım” diyen Tuncer, tedavi sırasında hastayı yatırıp özel yağlarla yağlayıp, sonra parçayı çalarak tedavi ettiğini anlattı. Migren ve sinüzit tedavisinde kaşları bitişik olan hastaların önce kaş ortalarının alınıp sonra tedavi uygulandığından bahsetti.



Birçok ünlünün yakın zamanda kendisine başvurduğunu ve tedavilerinden faydalandığını anlatırken, dinleyicilerin de tedavilerden yararlanmak için talepte bulunması ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Dinleyiciler ve Ceyhun Erhan’ın kahkahaları devam ederken, Tuncer’in bir dinleyicisinin Ceyhun Erhan’ı şakalanıyorsunuz diye bilgilendirmesiyle gerçekleri anlayan Ceyhun Erhan büyük şaşkınlığa uğradı.



İntikamının soğuk olacağını ifade eden Ceyhun Erhan, yayın sonuna kadar şaşkınlığını üzerinden atamadı.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin