CANLI YAYINDA AHMET HAKAN'LA TARTIŞAN NURAY MERT OLAYIN DETAYLARINI MEDYATAVA'YA ANLATTI: BEN SADECE SERZENİŞTE BULUNDUM

Radikal yazarı Nuray Mert, CNN TÜRK'te yayınlanan Tarafsız Bölge'de programın sunucusu Ahmet Hakan'la yaşadığı tartışmaya ilişkin Medyatava'ya konuştu... Nuray Mert, söz vermeyle başlayan tartışmanın ardından şunları söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CANLI YAYINDA AHMET HAKAN'LA TARTIŞAN NURAY MERT OLAYIN DETAYLARINI MEDYATAVA'YA ANLATTI: BEN SADECE SERZENİŞTE BULUNDUM

Radikal yazarı Nuray Mert olayla ilgili şunları söyledi:


Birçok tartışma programında şikayetçi olduğum bir hususta yani söz verme sırasına ilişkin bir eleştirim oldu. Siyaset Meydanı'nda aynı serzenişi Ali Kırca'ya da yaptım. Tarafsız Bölge'deki belki biraz daha sert tonda oldu.


Bunun Ahmet Hakan'ın kişiliğiyle,televizyonculuğuyla ve bütün bunları tartışmaya açmayla hiçbir alakası yok. Ahmet'le yakın dostluğumuz bilindiği için, bunun, birçok internet sitesinde magazinel bir dille ele alındığını gördüm. Azarlamak gibi terimleri bile okudum.


Bundan çok büyük bir rahatsızlık duyuyorum.


Ahmet Hakan, çok yakın ve çok önem verdiğim bir arkadaşımdır ve çok önemli bir konunun tartışıldığı bir televizyon programının böyle bir meseleyle gündeme gelmesi de beni ayrıca rahatsız etmektedir.



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin