Canlı yayın öncesi saldırı iddiası!

Yeni Akit yazarı Latif Erdoğan, çıkacağı program öncesinde saldırıya uğradığını öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayın öncesi saldırı iddiası!

Yeni Akit yazarı Latif Erdoğan, Beşiktaş'ta bir televizyon programına katılmak üzere geldiği binanın asansöründe iki gencin kendisine saldırdığını söyledi.



A Haber kanalının oto parkında saldırıya uğradığı iddia edilen Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Beklediğimiz bir şeydi ama bu kadar hafif atlatacağımıza ihtimal vermiyorduk. Aşağıda asansörde iki genç geldi, 'Fotoğraf çektirebilir miyiz?' dediler. Ben de 'siz kimsiniz' diyeceğim sırada üzerime hücum ettiler" dedi.



Erdoğan, kendini korumak için eğildiğini ifade ederek, "Anlımdan vurulunca yere düştüm. Ondan sonra üzerime hücum ettiler. Bir şeyler de bağırdılar ama anlayamadım ne dediklerini. Televizyonlarda yaptığımız konuşmalarda ve yazdığımız yazılarda hedef olduğumuz belli. Bu işi kimin organize ettiğini bilemeyiz" ifadelerini kullandı.



"Hedef şaşırtmak için de yapılmış bir saldırı olabilir" diyen Erdoğan, hukuki sürecin başladığını, soruşturmanın takipçisi olacağını sözlerine ekledi.



MHP'li Meral Akşener'in kasetinin olduğunu iddia eden Erdoğan, geçtiğimiz haftaların en çok tartışılan ismi olmuştu. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin