Gökçek ve İnce Twitter'da birbirlerine meydan okudu!

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Twitter'da atıştı.

Google Haberlere Abone ol
Gökçek ve İnce Twitter'da birbirlerine meydan okudu!

YSK'nın Yalova'da seçimlerin iptali kararını açıklamasının ardından, Twitter'da CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek atışması yaşandı. Sosyal paylaşım sitesini aktif kullanan iki siyasi, Twitter üzerinden birbirlerine birbirlerine seçimin yeniden yapılacağı Yalova ile ilgili tweet'ler attı.



Melih Gökçek'in "Muharremcim Yalova seçimi iptal olmuş. Sen Ankara'ya gelemedin ama ben Yalova'ya kamp kuracağım. Hadi bakalım kolay gelsin :)" yazması üzerine, İnce'de Gökçek'e yanıt yazdı. İnce, Melih Gökçek'e yanıtında "Melih hodri meydan! Yalova'da seçimin yenilenmesinden korkmayız! Var mısın seçimin Ankara'da da yenilenmesine? Korkma" ifadelerini kullandı. 



GÖKÇEK: BİRLİKTE KK'YI TERHİS EDELİM



İkilinin bu atışmasının ardırdan Melih Gökçek, Muharrem İnce'ye şu tweet'leri attı:



"Muharremcim biz de bir ata sözü var bilir misin? Azıcık düzeltip sana uyarladım. Geçti Ankara'nın pazarı sür atını Yalova'ya:). Muharrem sevin. Unutma ki ben CHP'de kime çatarsam o CHP'ye Genel Başkan olur. Sen sen ol, bu fırsatı iyi değerlendir. Birlikte KK'yı terhis edelim. Sen Yalova'yı kaybedersin KK'da İstanbul'u kaybetmişti. Ama CHP'ye seni Genel Başkan yaparız. Bu kıyağımı unutma:)" DHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin