Can Dündar'dan Erdoğan'a sert yanıt: Bu suçu işleyen kişi...

Can Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine Twitter'dan yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Can Dündar'dan Erdoğan'a sert yanıt: Bu suçu işleyen kişi...

MİT TIR'ları haberini yapan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar için canlı yayında 'Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek öyle bırakmam onu" ifadelerini kullanan Erdoğan'a yanıt Twitter'dan geldi.



"Bu suçu işleyen kişi, bedelini ağır ödeyecek. Öyle bırakmayız onu..." ifadeleriyle Erdoğan'a yanıt veren Dündar, Erdoğan'ın kendisini tehdit ettiği videonun da linkini paylaştı.



Can Dündar'dan Erdoğan'a sert yanıt: Bu suçu işleyen kişi...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu TRT'de katıldığı canlı yayında şöyle konuşmuştu:



"Bu olay Bayırbucak Türkmenleriyle alakalı bir konu. Hep şunu ifade etmişimdir: Özellikle insani yardım noktasında şu anda Milli İstihbarat Teşkilatımız Bayırbucak Türkmenlerine bu desteği vermektedir. Kimden aldın bu rakamları? Paralel yapı. MİT’e yönelik atılan o iftiralar bir ajan bir casusluk faaliyetidir ve bu gazete de bunların arasına girmiştir. Avukatlarıma talimatı verdim hemen davayı açtım. Burada hakikaten samimi dürüst olan, onlara verdiğimiz eğitimi çok samimi olarak açıklarlar. Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek öyle bırakmam onu. Üst akıl böyle bir talimat veriyor. DAİŞ’ten bahsettiler, terör örgütlerinden bahsettiler. Bayırbucak Türkmenleriyle ilgili bizim desteğimizin olmadığını iddia ediyorlar. Ahmet Davutoğlu Bey’in, benim defaatle yaptığımız toplantılar var. Lojistik yardımlarımızı, verdiğimiz eğitimleri açıklarlar. Biz onları yalnız bırakmamanın ötesinde, sıkıntıda olanların bir kısmını ülkemize çektik, tekrar daha sonra gönderdik. Bu konuda bize muhalif olan siyasilerden, bunu bilenler de vardır. Biz zalim Esed’in eline bunları bırakamayız. Elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Ben davamı da açtım. Bunların derdi Türkiyenin imajına gölge düşürmek. Bunu özel haber olarak yapan kişi de bunun bedelini ağır ödeyecek öyle bırakmam onu.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin