Çağla Şıkel ve Emre Karayel alışveriş sitesinin reklamında

© MEDYATAVA İki ünlü isim popüler alışveriş sitesinin reklamında rol aldı.

Google Haberlere Abone ol
Çağla Şıkel ve Emre Karayel alışveriş sitesinin reklamında

“Her  şey ayağına gelsin” sloganıyla binlerce ürünü tüketiciyle buluşturan Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com’un yeni reklam kampanyası yayına girdi. Çağla Şikel ve Emre Karayel’in  rol aldığı yeni reklam kampanyasında, hepsiburada.com’un bir önceki kampanyasında kullandığı 'Ayağıma Gelsin' konsepti devam ettiriliyor. 

 

Çağla Şikel’in oynadığı reklam filmleri kadınların vazgeçilmezi ayakkabı, çanta gibi ürünlerle birlikte küçük ev aletleri gibi kadınların hayatını kolaylaştıran ürünlerin hepsiburada.com ayrıcalığıyla hızlı ve kolayca satın alınabileceğini anlatıyor.

 

Emre Karayel ise tüm erkeklerin ilgi alanı teknoloji ürünlerini tanıttığı esprili reklam filmiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hepsiburada.com’daki geniş ürün gamı ve hızlı teslimata gönderme yapan filmin en komik anı ise hiçbir ürünün ayağına gitmeyen erkeklerin sevgililerinin tek bir sözü ile peşinden gitmesi oldu.



Alamet-i Farika imzasını taşıyan kampanya, farklı kategorilerdeki ürünlerin öne çıkarıldığı reklamlarla devam edecek.



Yeni reklam kampanyasını değerlendiren hepsiburada.com Pazarlama Grup Başkanı Özgür Doğan , 'Çok konuşulan ve beğenilen 'ayağıma gelsin' kampanyamızı, iki yeni isimle, Çağla Şikel ve Emre Karayel ile devam ettiriyoruz. Amacımız hepsiburada.com’ın “her şey ayağına gelsin” mesajını seçtiğimiz ünlülerin dilinden tüketiciye esprili ve akılda kalıcı bir şekilde aktarmak. Reklam filmlerimizde hepsiburada.com’un güçlü ve başarılı olduğu, geniş ürün gamı, hızlı teslimat ve kolay alışveriş kavramlarının altını çiziyoruz. Yeni kampanyamızın da bir önceki kampanya gibi başarılı olacağını ve marka stratejimize olumlu katkıda bulunacağını düşünüyoruz'  şeklinde konuştu.









Sıradaki Haber İçin Sürükleyin