Çağan Irmak kamyon şöförlerinin hikayesini anlatacak

Ünlü yönetmen yeni projesinde kamyoncuların hikayesini işleyecek.

Google Haberlere Abone ol
Çağan Irmak kamyon şöförlerinin hikayesini anlatacak

Ünlü yönetmen Çağan Irmak, Mercedes-Benz Türk ile işbirliği yaparak, 3 farklı senaryoyla kamyoncuların hayat hikâyelerini anlatacak.



Haziran başından itibaren sosyal medya üzerinden takipçileriyle buluşturacak.



Kamyon şoförlerinin gerçek hikâyelerinden yola çıkılarak kaleme alınan senaryoların çekimleri yaklaşık 15 günde birbirinden farklı mekânlarda gerçekleştirildi. Çekimler için kamera önünde ve arkasında 100 kişiyi aşkın büyük bir ekip görev aldı.



'Sır' filminde ailesinden uzakta günlerce direksiyon başında onların özlemiyle ter döken bir şoförün bu özlemi gidermek için neler yaptığı konu ediliyor. "Bir Kamyon Aşk" isimli diğer filmde ise Anadolu’nun bir köşesinde küçük bir kasabada nakliyat işi yapan genç bir şoförün mahallenin güzel ve başarılı öğrencisine aşık olmasıyla başlayan hikayenin ayrılıklar ve özlemlerin sonunda ilginç bir tesadüfle sonlanması anlatılıyor. Üçüncü film olan "Hayat Okulu"nda ise yıllarca emek harcayarak başarıya ulaşmış, çekirdekten yetişen bir filo sahibinin bir gazeteciyle yaptığı röportaj sırasında anlattığı ve bu başarının ardındaki önemli hatıralar konu ediliyor.



Mercedes-Benz Türk, kamyoncuların hikâyelerini konu alan 3 farklı kısa filmi, Haziran başından itibaren sosyal medya üzerinden takipçileriyle buluşturacak. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin