Buse Varol'dan oğlu ile ilk paylaşım!

Geçtiğimiz hafta anne olan Buse Varol, duygularını takipçileriyle paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Buse Varol'dan oğlu ile ilk paylaşım!

Ünlü türkücü Alişan ile evlenen ve geçtiğimiz hafta anne olan oyuncu Buse Varol, oğluyla bir fotoğrafını paylaşıp duygularını takipçileriyle paylaştı.



Alişan'ın eşi Buse Varol geçtiğimiz günlerde bebeğini kucağına almıştı. İlk kez anne olan Varol sosyal medya hesabından doğum sonrası bir pozunu ve oğlu Burak'ı paylaşarak duygularını aktardı.



İşte, Buse Varol'un o duygusal paylaşımı:



"Cümlelerime nasıl başlasam bilemiyorum. Canım oğlum; hayat sana her zaman istediğin şeyleri vermeyecek belki, belki bir dolu mucizelerin olacak belki hayal kırıklıkların, bazen sevinç gözyaşların bazen hüsranların. Yanlış yaptığın her noktada doğruya bir adım daha yaklaş ve bunu yaşam biçimin yap.



Unutma hayattaki tek doğru senin yaptığın olacak! İnsanlara karşı merhametli ol, kimsenin kalbini kırma ama kimseye de haddinden fazla değer verme. Duygularımı nasıl ifade edeceğim konusunda bir fikrim yok. Bildiğim tek şey karnımdan çıktığın o an kucağıma geldiğindeki kokun.



Ölene kadar bunun daha da üstünde bir duygu yok. Benim cennetimsin. Hoşgeldin hayatımıza oğlummm... Baban ve ben seni her zaman koruyup kollayacağız! Sözzz..."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Cümlelerime nasıl başlasam bilemiyorum.. Canım oğlum; hayat sana herzaman istediğin şeyleri vermeyecek belki, belki bi dolu mucizelerin olucak belki hayal kırıklıkların, bazen sevinç gözyaşların bazen hüsranların.. Yanlış yaptığın her noktada doğruya bir adım daha yaklaş ve bunu yaşam biçimin yap..Unutma hayattaki tek doğru senin yaptigın olacak! İnsanlara karşı merhametli ol, kimsenin kalbini kırma ama kimseye de haddinden fazla değer verme..Duygularımı nasıl ifade edeceğim konusunda bir fikrim yok Bildiğim tek şey karnımdan çıktığın o an kucağıma geldiğindeki kokun.. Ölene kadar bunun daha da üstünde bir duygu yok Benim cennetimsin Hoşgeldin hayatımıza oğlummm Baban ve ben seni herzaman koruyup kollayacağız,Sözzz @alisanofficial 13.02.19 ( photo @dogumfotograflari 



Buse Tektaş (@busewarol)'in paylaştığı bir gönderi (14 Şub, 2019, 4:25öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin