Bülent Ersoy'un kıyafeti köşeleri de karıştırdı: Cenazeden rol çaldı

Bülent Ersoy'un bestekar Muzaffer Özpınar'ın cenazesinde giydikleri, köşe yazarları arasında da tartışma yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Ersoy'un kıyafeti köşeleri de karıştırdı: Cenazeden rol çaldı

Sabah gazetesinin Günaydın eki yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü köşesine Bülent Ersoy'un bestekar Muzaffer Özpınar'ın cenazesinde giydikleriyle olay yaratan Bülent Ersoy'u taşıdı.



Köşesine, Hürriyet Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu'nun "Batıda insanlar, sevdiklerini son yolculuğuna uğurlarken en şık kıyafetlerini giyer, büyük bir özenle cenazeye giderler. Bülent Ersoy'un yaptığını da böyle değerlendirdim ve hoşuma gitti" yorumunu da taşıyan Tezel, "Elbette cenazeye en şık kıyafetle katılmak saygının bir göstergesidir ama Ersoy'unki şık bir kıyafet değil ki!" yorumunu yaptı.



İşte, o yazı:



Ersoy cenazeden rol çaldı



Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, son yazısında tersten çakmış ve Bülent Ersoy'un ünlü bestekar Muzaffer Özpınar'ın cenazesinde giydiği ve sosyal medyada dalga geçilen garip kıyafetini cenazeye saygı olarak görmüş.



Çoğunluğun aksine bir fikri savunup tersten çakmak ilgi çeker ama bazen kendi kalenize gol atarsınız. Cengiz, 'Batıda insanlar, sevdiklerini son yolculuğuna uğurlarken en şık kıyafetlerini giyer, büyük bir özenle cenazeye giderler.



Bülent Ersoy'un yaptığını da böyle değerlendirdim ve hoşuma gitti' diye yazmış. 



Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin