Bülent Arınç ağır sözlerle eleştirdi, Adnan Oktar'dan jet yanıt geldi!

Başbakan Yardımcısı'nın eleştirdiği Adnan Oktar, A9 kanalı üzerinden yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Arınç ağır sözlerle eleştirdi, Adnan Oktar'dan jet yanıt geldi!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, A9 TV'de program yapan Adnan Oktar ve 'kedicikler' olarak bilinen program partnerini eleştirdi.



"Televizyonlarda izliyoruz. Çevresindekilerle hahaha-hihihili, inşallah maşallahlar, kedicikler. Bunlar da bir şey yaptıklarını zannediyor. İslam, iman, Kur'an, edep, fazilet, namus, ar haya adına bir şey bulamıyorsunuz" diyen Arınç'a Oktar, A9 televizyonunundan şu cevabı verdi:



"Biz burda İslam'ı anlatıyoruz. Çok biliyorsan otur kendin anlat İslam'ı. Başka televizyon kanallarında da dekolteler var onlara da bir şey söylesene. Çok garip bir insan gerçekten. Başbakan çok dikkat etsin bu insana. Kendini çok Erdemli mükemmel bir adam olarak göstermeye çalışıyor. O da yapmacık ağlaması da yapmacık. Biz PKK'ya karşı çıkıyoruz. PKK'ya karşı atak yapan bir insana karşı çıkma hakkını sana kim verdi. Madem öyle o zaman kızlarımız artık yayına çıkmayacaklar." 



Oktar ayrıca, "Bülent isminle bana hitap edeceksin. Tabii şeyin şey yapıyorsa. Kafayı taktığı yere bak sen. Nerede mazlum insan varsa ona kafayı takıyor. Diğer kanallarda yapılanlara gıkını çıkaramıyor. Kendince biz kahramanlık yapıyor. Hiç dürüst ve samimi değilsin. Kız arkadaşlarımızı bundan sonra çıkartmayacağız. Senin o şirin yüzünü izleriz bundan sonra. Erkek görmek istiyorsan sana erkek gösteririz bol bol" sözleriyle tepki gösterdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin