Buket Aydın'dan Fatih Altaylı'ya flaş yanıt! O fotoğrafı hatırlattı

Fatih Altaylı, Buket Aydın'ın Nihat Doğan olayıyla ilgili eleştirmişti.

Google Haberlere Abone ol
Buket Aydın'dan Fatih Altaylı'ya flaş yanıt! O fotoğrafı hatırlattı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, dünkü köşe yazısında Kanal D Haber sunucusu Buket Aydın'ın Nihat Doğan olayıyla ilgili olarak "Çok daha fazlasını biliyoruz" açıklamasını eleştirmişti.



Fatih Altaylı, şarkıcı Nihat Doğan'ın 11 ve 17 yaşlarındaki iki kız çocuğunu alıkoyduğu yönündeki iddialara yönelik, Kanal D Haber sunucusu Buket Aydın'ın 'Çok daha fazlasını biliyoruz' açıklamasını eleştirerek, "Bu cümle bir habercinin asla etmemesi gereken bir cümle. Medya kuruluşları, muhabirler, gazeteler, televizyon habercileri 'Daha fazlasını da biliyoruz' diye bir cümle kurmazlar, kurmamalılar. Medya biliyorsa yazar, duyurur. 'Konuşturma bizi' hafif veya ağır bir tehdit cümlesidir. Yayıncılar haberi ve bilgiyi paylaşırlar" demişti.



Altaylı'nın dün kaleme aldığı bu yazıya Kanal D Haber sunucusu Buket Aydın'dan jet yanıt geldi. Aydın, Kanal D ekranlarından verdiği yanıtta, "Kendisine vücudu parçalanmış halde iki çocuk annesinin fotoğrafını yayınlaması nedeniyle haberciliğine yöneltilen eleştirileri hatırlatırım. O dönemlerde bu eleştirilere 'Haber bu şekilde okunuyor' cevabını vermişti. Biz o atılan manşet gibi aileleri düşünmeden haber yapmıyoruz. Biz ailelerin 18 yaşından küçük çocuklarını ve ailelerin de durumunu düşünerek haber yapıyoruz. Benim tek söylemek istediğim şey buydu. Bir şey sakladığımızı ima etmedim" dedi.



İşte, Buket Aydın'ın Altaylı'ya verdiği yanıt:





Fatih Altaylı'nın yazısını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin